0

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Ιωαννίδη, ο Άκπομ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να συμβεί.

Ο Άκπομ και ο Παναθηναϊκός είναι ένα φλερτ που κρατάει εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Ο Άγγλος στράικερ έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα. Στο «τριφύλλι» υπάρχει προβληματισμός με τον Σπόραρ ως back up του Ιωαννίδη, οπότε ας μην το αποκλείσουμε…

Τάσεις φυγής από τον Άγιαξ έδειξε για μία ακόμη φορά ο Τσούμπα Άκπομ που θεωρούσε και πέρυσι ότι αδικείται από τον χρόνο συμμετοχής του. Ο Άγγλος επιθετικός μετά από μία καταπληκτική σεζόν στην πατρίδα του, με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, μετακόμισε στο Άμστερνταμ και μάλιστα είχε σκοράρει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Η Ελλάδα του αρέσει και δεν το κρύβει, καθώς πέρασε καλά στον ΠΑΟΚ. Έρχεται συχνά πλέον σαν τουρίστας και δεν είναι μυστικό πως λίγο πριν τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, βρισκόταν κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Άκπομ βέβαια ήταν απωθημένο και μια προσωπική επιλογή του τότε προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τώρα δεν είναι βέβαιο ποια είναι τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός πάντως πάντα τον παρακολουθεί. Είναι ένα θέμα που μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον. Διότι, το μέλλον του Άκπομ στον Άγιαξ είναι ανοιχτό από τη μία. Από την άλλη μεριά. Ανοικτό είναι και του Σπόραρ στον Παναθηναϊκό. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν για επιθετικό, καθώς ένας εκ των Σπόραρ ή Γερεμέγεφ θα αποχωρήσουν.

Και δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι θα γίνει και με τον Φώτη Ιωαννίδη. Η μεταγραφική κουβέντα είναι ατέρμονη και λογικά έτσι θα παραμείνει. Το τριφύλλι λοιπόν θα βγει προς τα τέλη του Αυγούστου στο παζάρι για σέντερ φορ και ίσως οι… καραμπόλες φέρουν ξανά τον Άκπομ στην Ελλάδα. Σίγουρα ο ίδιος θα το επιθυμούσε…

Το «ψηστήρι» του Αλόνσο στον Πελίστρι

Previous article

Κανείς μην αποκλείσει μία έξτρα μεταγραφική «έκπληξη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.