0

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Μία φορά χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και φώναξε βροντερά «παρών», σταματώντας μια σχεδόν εξ’ επαφής κεφαλιά. Από εκεί και πέρα είχε εύκολο έργο, ήταν σταθερός στις εξόδους και τις μεταβιβάσεις του και πραγματοποίησε συνολικά καλή εμφάνιση.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Πολλά ανεβάσματα από τον Σέρβο μπακ, που έβρισκε συχνά χώρους και προσπαθούσε με τις σέντρες του να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Κάποιες φορές τα κατάφερνε, κάποιες δεν έβρισκε στόχο, όμως σίγουρα έγινε κάτι παραπάνω από αντιληπτός από την αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε ελάχιστη πίεση, ήταν κυριαρχικός όποτε χρειάστηκε και μάλιστα είχε και ανεβάσματα πάνω από την μεσαία γραμμή. Στην επανάληψη η Μακάμπι ήταν βελτιωμένη και ο Ολλανδός στόπερ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως ξαναβρήκε γρήγορα ρυθμό.

Τιν Γεντβάι: Τα ίδια ισχύουν και για τον έτερο στόπερ των «πράσινων», που πήρε φανέλα βασικού και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στους αντίπαλους επιθετικούς στο πρώτο 45λεπτο. Όποτε χρειάστηκε μάλιστα προωθήθηκε και αυτός, έχοντας κάποια κλεψίματα κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στην επανάληψη ήταν πιο σταθερός από τον Σένκεφελντ και σε ορισμένες περιπτώσεις έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.

Γιάννης Κώτσιρας: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές απροσεξίας στα μετόπισθεν, με ριψοκίνδυνες μεταβιβάσεις, ήταν για άλλη μια φορά πολύ θετικός. Βοήθησε και στις δύο μεριές του γηπέδου, έτρεξε πολύ, απείλησε όποτε του δόθηκε η ευκαιρία και πήρε καλό βαθμό στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο τελευταίο μισάωρο έπαιξε στην αριστερή μεριά, παρουσιάζοντας και εκεί θετική εικόνα.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Πρώτη φορά βασικός ο Σέρβος χαφ, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός. Κουβάλησε αρκετά την μπάλα, μοίραζε σωστά το παιχνίδι κι έκανε σοβαρή δουλειά ανασταλτικά, με πολλές ανακτήσεις κατοχής. Αδιαμφισβήτητα έχει πολλά να δώσει στην ομάδα και την ανεβάζει επίπεδο. Στα σχεδόν 20 λεπτά που έπαιξε στην επανάληψη πάντως είχε αρκετά πεσμένη απόδοση.

Τόνι Βιλένα: Είναι ορεξάτος και προσπαθεί πάρα πολύ, όμως τα περισσότερα… δεν του βγαίνουν. Κόντρα στην Μακάμπι ξεκίνησε βασικός, έτρεξε πολύ, είχε κλεψίματα, έκανε κάποιες ωραίες ενέργειες, όμως έμεναν ημιτελείς. Μπορούσε να σκοράρει κιόλας στο πρώτο ημίχρονο, όπου σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με κακό πλασέ.

Τάσος Μπακασέτας: Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και προσπάθησε κυρίως να φτιάξει πράγματα για τους συμπαίκτες του και λιγότερο να εκτελέσει. Δεν βρήκε πολλούς χώρους για να σουτάρει με το αριστερό, όμως ήταν άριστος στην κυκλοφορία της μπάλας και τις μεταβιβάσεις του.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Μακράν η καλύτερη εμφάνιση του Αργεντινού στα φιλικά. Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ που ξεκίνησε από άψογη ντρίμπλα και τελείωσε με όμορφο πλασέ, πήγαινε σε αρκετές περιπτώσεις στο ένας εναντίον ενός, δημιούργησε επικίνδυνες στιγμές με τις πάσες του και γενικά ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού. Στην επανάληψη πάντως έπεσε η απόδοσή του.

Φίλιπ Τζούρισιτς: «Αναγεννημένος» σε σχέση με πέρσι μοιάζει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που είναι σταθερά στους διακριθέντες της ομάδας σε κάθε φιλικό. Αρκετές ντρίμπλες, πολύ όμορφες μπαλιές, σωστές επιλογές και συνολικά εξαιρετική εμφάνιση, με τους «πράσινους» να ευελπιστούν να δουν φέτος την καλύτερη εκδοχή του.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Ο Σουηδός φορ δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα για να μπορέσει να εκτελέσει, όμως και αυτός ήταν θετικός με το πρέσινγκ του και τις κινήσεις του. Μοίρασε μπάλα στους συμπαίκτες του, κέρδισε κατοχές και γενικά έδωσε πράγματα στο σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο.

Γιούρι Λοντίγκιν: Μπήκε σε ένα διάστημα που η Μακάμπι Νετάνια ήταν βελτιωμένη και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, δίχως όμως να βρίσκει εστία. Ήταν σταθερός γενικά, αν και δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη απόκρουση.

Γουίλιαμ Αράο: Ο Αλόνσο τον πέρασε στο ματς στο τελευταίο μισάωρο, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει θέση στην μεσαία γραμμή. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, κάτι που επηρέασε και τον ίδιο, αφού δεν μπόρεσε να διακριθεί και να δώσει ιδιαίτερα πράγματα.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Μπήκε στο τελευταίο μισάωρο και πήρε θέση στο δεξί άκρι της άμυνας, δίχως να καταφέρει να προσφέρει πολλά. Ήταν ορεξάτος και κινητικός, όμως η παρουσία του στο γήπεδο ήρθε στο διάστημα που το «Τριφύλλι» είχε αρκετά μειωμένη απόδοση.

Δημήτρης Λημνιός: Αγωνίστηκε στο αριστερό «φτερό», δίχως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα στο διάστημα που βρέθηκε στο γήπεδο. Λίγα πράγματα, όμως γενικότερα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο διάστημα αυτό.

Ρούμπεν Πέρεθ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Ισπανός, που έδωσε κυρίως βάση στα ανασταλτικά του καθήκοντα στα λεπτά που αγωνίστηκε, χωρίς να διακριθεί.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα: Ο Ισπανός εξτρέμ είναι αρκετά ορεξάτος στην προετοιμασία και το έδειξε και κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια, όπου έψαξε το γκολ όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. Είχε και μια καλή εκτέλεση φάουλ, με τον Νίκα να αστοχεί με κεφαλιά.

Γιώργος Κάτρης: Λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έσωσε τον Παναθηναϊκό με απομάκρυνση πάνω στην γραμμή, κερδίζοντας τα εύσημα της κερκίδας και των συμπαικτών του. Γενικά έδειξε καλό πρόσωπο και μαζί με τον Ίνγκασον συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Ίνγκι Ίνγκασον: Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Ισλανδό, που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στην είσοδό του και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά έσωσε τον Παναθηναϊκό με προβολή σε πλασέ προ κενής εστίας. Γενικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα όσο αγωνίστηκε, έχοντας για παρτενέρ τον Κάτρη.

 

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Έκλεισε με νίκη τα καλοκαιρινά φιλικά, παίζοντας καλά για 45 λεπτά

Previous article

Εναντίον της Βουλγαρικής Μπότεφ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.