0

Οι μεγάλες “πόρτες” που χτυπάει ο Παναθηναϊκός για τις θέσεις των εξτρέμ και οι πληροφορίες από τη Βραζιλία για την επαφή με τον 32χρονο Λούκας Μόουρα, ο οποίος επέστρεψε πριν από ένα χρόνο στη Σάο Πάουλο

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ενεργός το εφετινό καλοκαίρι -περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια- στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και τα ονόματα που έχουν βγει τις τελευταίες εβδομάδες απ’ τη Βραζιλία και την Αργεντινή (Παβόν από Γκρέμιο, Ντίας από Ρίβερ Πλέιτ -για τον οποίο υπήρχε νέο δημοσίευμα τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/7- κι όχι μόνο) κι έχουν απασχολήσει ή απασχολούν ακόμη το “τριφύλλι”.

Υπάρχουν πλέον άνθρωποι στη συγκεκριμένη αγορά που λειτουργούν για λογαριασμό των “πράσινων” και είναι online με την πλευρά του Γιάννη Παπαδημητρίου, αναλύοντας τα δεδομένα πολλών και διαφορετικών υποθέσεων παικτών που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο επίσης, πως ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει εδώ και καιρό μεγάλες “πόρτες”, ειδικά στις θέσεις των εξτρέμ, θέλοντας να αποκτήσει δύο wingers που θα κάνουν τη διαφορά.

Και σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Βραζιλία, αλλά και μανατζερικές πηγές, οι “πράσινοι” εδώ κι αρκετές ημέρες ασχολούνται σοβαρά (και) με την περίπτωση του Βραζιλιάνου πρώην άσου των Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ, Λούκας Μόουρα, ο οποίος έχει επιστρέψει απ’ τις 2 Αυγούστου 2023 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάουλο.

Έναν παίκτη που άφησε το “σημάδι” του στο Παρίσι (46 γκολ και 48 ασίστ σε 229 ματς με την Παρί) και στο Λονδίνο (39 γκολ και 27 ασίστ σε 221 ματς με την Τότεναμ), έχοντας “υπογράψει” το 2019 τη μεγάλη πρόκριση των “σπερς” στον τελικό του Champions League, χάρις στο δικό του χατ-τρικ στη νίκη επί του Άγιαξ με 3-2 στην “Johan Cruijff Arena”,

Ο 32χρονος διεθνής Βραζιλιάνος εξτρέμ (τα κλείνει στις 13 Αυγούστου) δεσμεύεται με συμβόλαιο με το βραζιλιάνικο κλαμπ έως τον Δεκέμβριο του 2026 και τον τελευταίο χρόνο με τη Σάο Πάουλο έχει μετρήσει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις πριν από 5 μέρες στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του απ’ την Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1.

Σαφώς και πρόκειται για τρομερά δύσκολη (και υπερβατική) περίπτωση, καθότι δεσμεύεται με ισχυρό συμβόλαιο και βεβαίως η Βραζιλία έχει ένα συνολικά δύσκολο καθεστώς με τις ιδιοκτησίες και τα δικαιώματα κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως οι “πράσινοι” έχουν στραφεί σε πρώτη φάση προς την πλευρά του Μόουρα για να “ζυγίσουν” τα δεδομένα και να διακρίνουν προθέσεις.

Με τους εκπροσώπους του να είναι ανοικτή σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη έπειτα από ένα χρόνο στη Βραζιλία, εφόσον υπάρξει το κατάλληλο πλαίσιο. Ίδωμεν…

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε πρόταση για Βαγιαννίδη!

Previous article

Μία ποδοσφαιρική ζωή μαζί – Η κοινή πορεία Μάγκνουσον, Ίνγκασον σε Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.