0

Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Το ημερολόγιο δείχνει 12 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός έως τώρα έχει αποκτήσει τους Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ και τους Γεντβάι, Ντραγκόφσκι, που ήταν πέρσι δανεικοί και το «Τριφύλλι» οριστικοποίησε την παραμονή τους στην Αθήνα. Δεδομένα υπάρχουν σημαντικές κινήσεις που εκκρεμούν, ώστε να ολοκληρωθεί το «πράσινο» παζλ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι «πράσινοι»… χτενίζουν την μεταγραφική αγορά για να βρουν αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ και έναν στόπερ, όμως πρακτικά αυτές είναι και οι μόνες μεταγραφές που «χωράνε» στο ρόστερ αυτή την στιγμή, εάν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για τους αντικαταστάτες των Χουάνκαρ, Μπερνάρ και Παλάσιος, οι οποίοι αποχώρησαν στο φινάλε της σεζόν και είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά κι έναν κεντρικό αμυντικό που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας.

Με την απόκτηση του Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα υπάρχουν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης και Μπάλντοκ, ενώ αριστερά βρίσκεται ο Μλαντένοβιτς, που θα πλαισιωθεί από μια μεταγραφή. Στα στόπερ το «Τριφύλλι» έχει μια τετράδα παικτών (Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν), όμως επειδή οι δύο τελευταίοι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης. Αυτή η μεταγραφή πάντως μάλλον θα είναι η τελευταία χρονιά, ώστε να φανεί και σε τι κατάσταση θα είναι ο Ισλανδός κι ο Αμερικανός έως τότε.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή υπάρχει πληρθώρα παικτών και δύσκολα θα γίνει προσθήκη εάν δεν υπάρξει πώληση ή αποχώρηση. Στο «6» είναι ο Πέρεθ, ο Αράο, ο Ζέκα και ο Τσοκάι (που πιθανότατα θα αποχωρήσει), στο «8» οι Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Νίκας, Βιλένα, Τρουιγιέ και Κλεϊνχέισλερ, ενώ στο «10» οι Μπακασέτας και Τζούρισιτς. Εάν λοιπόν δεν υπάρξει πώληση κάποιου παίκτη (όπως του Τσέριν, για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον από την Serie A), τότε δεν υπάρχει ουσιαστικά χώρος για επιπλέον προσθήκη.

Στα «φτερά» της επίθεσης, δεξιά το πλάνο περιλαμβάνει μια μεταγραφή, τον Μαντσίνι και τον Λημνιό, ενώ αριστερά μια μεταγραφή, τον Βέρμπιτς και τον Αϊτόρ. Οι δύο κινήσεις εκεί είναι ειλημμένες και αποτελούν προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ενώ στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει πληρότητα με τους Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγεφ και θα γίνει προσθήκη μόνο εφόσον υπάρξει και αντίστοιχη αποχώρηση.

Εν κατακλείδι, οι «πράσινοι» δεδομένα θέλουν να αποκτήσουν άμεσα έναν αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ, θα κινηθούν στην συνέχεια για στόπερ και από εκεί και πέρα οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα είναι συνάρτηση πιθανών πωλήσεων κι αποχωρήσεων από το υπάρχον ρόστερ.

Θετικός για Παναθηναϊκό ο Ουζούνι – Το 2022 έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό!

Previous article

Την επόμενη εβδομάδα η νέα φανέλα (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.