0

Ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η Ουντινέζε έχει σύμμαχο τον Άνταμ Τσέριν, στην προσπάθεια της για να αγοράσει τα δικαιώματα του Σλοβένου μέσου.

Η συνολική απόδοση του Άνταμ Τσέριν στο Euro 2024 με τη Σλοβενία, ήταν αναμενόμενο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων συλλόγων. Η Ουντινέζε είναι μία ενδιαφερόμενη και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει αρκετά χρήματα, για να αγοράσει τα δικαιώματα του Σλοβένου μέσου του Τριφυλλιού.

Η ιταλική ιστοσελίδα «tuttoudinese.it» αναφέρθηκε στο ζήτημα με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ και με τον τίτλο «Ο Τσέριν δεν είναι ικανοποιημένος με το συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό». Μία υπόθεση που προφανώς στηρίζεται στις προ μηνών δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, Αμίρ Ρούζνιτς.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Τσέριν νιώθει αδικημένος με τις απολαβές του στο Τριφύλλι. Επειδή είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όμως ταυτόχρονα συγκαταλέγεται στους πιο χαμηλόμισθους. Μία ασυμμετρία που ωστόσο οι «πράσινοι» σκοπεύουν να διορθώσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ενημερώσει τον Τσέριν πως θα καταθέσει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές, που θα αντανακλούν τη σημασία του 24χρονου άσου για το γκρουπ του Ντιέγκο Αλόνσο. Οπότε, η πρόθεση είναι ο Τσέριν να μείνει για πολλά χρόνια στην Αθήνα.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα συναινούσε στην πώληση του Τσέριν με περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, εξαιτίας της δυσαρέσκειας του Σλοβένου χαφ, οι «φριουλιάνι» εκτιμούν πως θα ρίξουν την τιμή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Τσέριν δεν ασχολείται προς το παρόν με τα σενάρια, ξεκουράζεται με άδεια και θα έρθει στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε, είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν και άλλα δημοσιεύματα για τον Τσέριν, αφού όντως πολλές ομάδες βρίσκονται στο κατόπι του.

Ιούλιος και τα πάντα λειτουργούν με…. αλαφουζιακές ρυθμίσεις!

Previous article

Τα πρώτα δείγματα γραφής στην Αυστρία – Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι θέλουν δουλειά και η ενίσχυση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.