0

Στην Αυστρία και στα μεταγραφικά δρώμενα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Με την ομάδα να δίνει το τελευταίο φιλικό το Σάββατο και να επιστρέφει στη βάση της. Εκεί όπου αναμένεται πέραν των μεταγραφικών, να έχει αρκετή δουλειά ο τεχνικός δ/ντής των «πράσινων» Γιάννης Παπαδημητρίου.

Όχι μόνο για το τριφύλλι αλλά και για τις ακαδημίες τις ομάδας!

Ο τεχνικός δ/ντής των πράσινων έχει πολύ δουλειά αυτή την εποχή και θα έχει έξτρα φόρτο προσεχώς. Γιατί μια σειρά ανοιχτών θεμάτων γύρω από τις ακαδημίες τις ομάδας, χρίζουν άμεσων απαντήσεων.

Ο Βαγγέλης Σάμιος αποτελεί παρελθόν, πρόσφατα αποχώρησε ο Αντρέα Ντρένοβα και αναζητείτε πρώτιστα Δ/ντής των ακαδημιών αλλά και η στελέχωση μια σειράς, κομβικών πόστων. Ακούστηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα το όνομα του Τάκη Φύσσα ,χωρίς τίποτα συγκεκριμένο αλλά και άλλων ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Στις 12 Ιουλίου έχουν οριστεί οι εξετάσεις, στις 15 του ίδιου μήνα οι προπονήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί τι γίνεται με την τεχνική ηγεσία. Και εν συνεχεία με το ρόστερ. Για παράδειγμα σε ό,τι αφορά την Κ19 οι Κάτρης, Φικάϊ, Μπρέγκου, Καρακασίδης έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Οι Νταμπίζας, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος (βρέθηκαν στην προετοιμασία) θα πρέπει είτε να μείνουν στους άντρες, είτε να παραχωρηθούν.

Αλλαγές ενδέχεται να έχουμε και στα υπόλοιπα πόστα των ακαδημιών. Το εύρος των οποίων δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Άπαντες περιμένουν με το τηλέφωνο στο χέρι, αναφορικά με τον ρόλο που παίξουν… Στην Κ17 προπονητής είναι ο Απόστολος Παπαβασιλείου. Στην Κ16 ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, στην Κ15 ο Βασίλης Παπαδάκης, στην Κ14 ο Γιώργος Τσιντάρης, Κ13 ο Γιώργος Τατανές, Κ12 ο Άγης Μερεμέτης, Κ11 ο Σπύρος Κατσιμάρης. Φυσικά η Κ19 θα πρέπει να μάθει τον προπονητή της. Στην κατηγορία αυτή συνεργάτης και προπονητής είναι ο Σταύρος Αμαντίδης.

Άλλωστε η Κ19 αρχίζει πρωτάθλημα μέχρι τέλος Αυγούστου. Αναμένονται οι εξετάσεις του γκρουπ της 19 που αρχίζει την άλλη Παρασκευή. Και περίπου από 10 Σεπτεμβρίου, οι υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει ελπίδα στον κόσμο, αλλιώς θα αποτύχει

Previous article

Το διτό νόημα των μεταγραφών και οι θέσεις που θα ενισχυθούν οι «πράσινοι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.