0

Το «Τριφύλλι» απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ζόνας Τόρο, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό και αμέσως μετά στην Μποταφόγκο.

Με την βραζιλιάνικη ομάδα έχει καταγράψει 36 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο δανεισμός του έχει τυπικά εκπνεύσει, με τον ποδοσφαιριστή να ανήκει στον Παναθηναϊκό, όπου έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Το «ge.globo.com» πάντως τονίζει πως ο παίκτης εξακολουθεί να είναι στην πατρίδα του και να προπονείται με την Μποταφόγκο, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το «Τριφύλλι» ώστε να τον αγοράσει μόνιμα ή να τον δανειστεί εκ νέου, αφού είναι αποφασισμένη να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Στον Παναθηναϊκό φαντάζει πολύ δύσκολο να βρει οποιονδήποτε ρόλο κι έτσι το «deal» είναι αρκετά πιθανό, με τον Τόρο να έχει δικαίωμα συμμετοχής -εφόσον επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες- από τις 10 Ιουλίου, όταν και ανοίγει το μεταγραφικό παζάρι στην Βραζιλία.

Ρεμπότσο ο αντί Γιαννούλης – Αρχικό πλάνο μόνο και…. μετά το χάος!

Previous article

Μήτογλου: «Στους κορυφαίους Έλληνες γκαρντ όλων των εποχών ο Σλούκας – Στο ίδιο επίπεδο με Σπανούλη και Διαμαντίδη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.