0

Το Τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου διεθνούς Νορβηγού εξτρέμ, Τζόσουα Κινγκ που μένει ελεύθερος από την Φενέρ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει αυτό το καλοκαίρι να ενισχυθεί σημαντικά στα άκρα της επίθεσης, προσθέτοντας ταχύτητα και ποιότητα στο ”οπλοστάσιο” του Ντιέγκο Αλόνσο. Το Τριφύλλι κινείται στην αγορά για την απόκτηση δύο εξτρέμ, με την έλευση του ενός να αποτελεί σούπερ προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, όπως και ο ερχομός αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Τουρκία, οι ”πράσινοι” εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς Νορβηγού, Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Φενέρ. Ο Κινγκ αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό ”φτερό” με ανάποδο πόδι αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα, την έκρηξη και την καλή του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα με την φανέλα της Μπόρνμουθ από το 2015 μέχρι και το 2021, όπου σε 184 παιχνίδια, είχε 53 γκολ και 18 ασίστ.

Στην Τουρκία σε 54 παιχνίδια μέτρησε 12 γκολ και 7 ασίστ ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Μπλάκμπερν(72 ματς, 8 γκολ, 10 ασίστ), Γουότφορντ(33 ματς, 5 γκολ, 3 ασίστ) και έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Νορβηγίας σε 62 ματς, σκοράροντας 20 φορές.

«Ο Τσέριν δεν έχει ακόμη ‘χαθεί’ για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Previous article

Ένας Παναθηναϊκός με το γκάζι στο πάτωμα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.