0

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κινείται σε μεταγραφικός ρυθμούς και φέρεται πως εξετάζει την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Σύμφωνα με όσα έγραψε το Sportal.gr, ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ο 29χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς την οδήγησε στο Final Four της Euroleague. Ο Χέιζ-Ντέιβις κατέγραψε εκπληκτικές επιδόσεις στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, αφού είχε και ένα εκκωφαντικό ρεκόρ με τους 50 πόντους που πέτυχε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Ο Χέιζ-Ντέιβις κοιτάζει εδώ και καιρό τις επιλογές του και δεν θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, παρόλο που οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Πριν από μερικές ημέρες, αναπαράχθηκε η είδηση πως ο ίδιος αναζητά συμβόλαιο στο NBA, αλλά μοιάζει πιθανότερο το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ευρώπη.

Εφόσον υπάρξουν οι συνθήκες για την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτησή του, αφού πλέον αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για κάθε αθλητή αυτού του επιπέδου.

Τα δεδομένα για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη – Αποφασίζει τις επόμενες μέρες

Previous article

Tο προφίλ των Μπότεφ Πλόβντιβ και Μάριμπορ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.