0

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, με την υπόθεση να μην έχει «τελειώσει» αυτές τις ημέρες λόγω της οικονομικής διαφοράς ανάμεσα στην πρόταση του «Τριφυλλιού» και των απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας.

Ιστοσελίδα που ασχολείται πάντως μόνο με τα θέματα της Σπέτσια τονίζει πως σήμερα αναμένεται να τελειώσει οριστικά η υπόθεση, αναφέροντας συγκεκριμένα ποσά και εξηγώντας πως θα είναι για το συμφέρον όλων να επιτευχθεί οριστικό «deal».

«Ο κύκλος τελειώνει στην υπόθεση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι και την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Μια απόφαση αναμένεται σήμερα, ελπίζουμε θετική, από τους υπεύθυνους του αθηναϊκού κλαμπ.

Η αρχική οψιόν για τα δικαιώματα του παίκτη στον δανεισμού του Ιανουαρίου ήταν στα 3.5 εκατ. ευρώ. Φαινόταν ότι οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φτάσουν τουλάχιστον στα 2.5 εκατ. ευρώ, όμως η τελευταία προσφορά που παρουσιάστηκε στην Σπέτσια ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση μεταξύ της πρότασης και των απαιτήσεων θα μπορούσε να καλυφθεί με κάποια μπόνους που θα συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία για τον Πολωνό γκολκίπερ» αναφέρει χαρακτηριστικά το «calciospezia.it».

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο για 8 μήνες!

Previous article

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Χουάντσο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.