0

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαβάζει καθημερινά ότι έχει συμφωνήσει και με άλλη ομάδα του εξωτερικού, όταν εκείνος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό. Υπαρκτό το ενδιαφέρον των Μπολόνια και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καμία συμφωνία με τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης συμφώνησε με τη Μπολόνια. Προηγουμένως, είχε συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Νωρίτερα, τα είχε βρει με γερμανικές ομάδες. Εφόσον πιστέψουμε τα γραφόμενα πολλών ευρωπαϊκών ιστοσελίδων μέχρι σήμερα, ο διεθνής επιθετικός έχει δώσει τα χέρια με πάρα πολλούς συλλόγους στη Γηραία Ήπειρο.

Ας παραβλέψουμε πως είναι παράνομο ο Ιωαννίδης και ο ατζέντης του να διαπραγματευτούν, χωρίς να έχουν την άδεια του Παναθηναϊκού. Γιατί ο 24χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027 και οι κανονισμοί της FIFA απαγορεύουν ρητά οποιαδήποτε επαφή με άλλο club.

Είναι προφανές πως τα ρεπορτάζ από το εξωτερικού, περιέχουν μεγάλες δόσεις υπερβολής. Διότι ο Ιωαννίδης παρουσιάζεται ως… απεγνωσμένος να πάρει μεταγραφή και συζητά με κάθε ενδιαφερόμενο. Όταν στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Οι μόνοι με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο Ιωαννίδης, είναι οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού. Για να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους και με αυξημένες αποδοχές για τον Βοιωτό άσο, οι οποίες θα τον καταστήσουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ για τη σεζόν 2024-2025.

Ασφαλώς, δεν είναι όλες οι πληροφορίες από ξένες ιστοσελίδες πυροτέχνημα. Ένας ατζέντης από το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ιωαννίδη, ταξίδεψε στην Ιταλία και συναντήθηε με τη διοίκηση της Μπολόνια. Για άλλα ζητήματα, αλλά τέθηκε επί τάπητος και το καθεστώς του διεθνούς επιθετικού, όπως έγραψε η εφημερίδα Corriere Dello Sport.

Επίσης, είναι δεδομένο πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη και έμαθε ότι ο παίκτης «δεν πωλείται». Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας παρακολουθεί την υπόθεση και ίσως να επανέρθει με νεότερη κρούση και μία μεγαλύτερη προσφορά.

Η κατάσταση έχει την κωμική της διάσταση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος διαβάζει καθημερινά ότι θα μετακομίσει και σε άλλο προορισμό. Σε σημείο που ο Ιωαννίδης να αναρωτιέται καθημερινά… «που θα κλείσω σήμερα;». Γιατί το μυαλό του είναι απόλυτα αφοσιωμένο στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του.

Τα ποσά που έχουν συζητηθεί για τον Ιωαννίδη κυμαίνονται γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές πως ακόμα και αυτά τα νούμερα που ακούγονται εξωπραγματικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν συνιστούν καν βάση συζήτησης για τον 24χρονο στράικερ. Ο οποίος θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Γιαννακόπουλος «τρελαίνει» την Ευρώπη, ο Μπράουν θα «τρελάνει» το ΟΑΚΑ

Previous article

Με Μπότεφ ή Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός στο Europa League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.