0

Η απρόσμενη αλλαγή στάσης της Σπέτσια στη διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό εχει αναιρέσει την καταρχήν συμφωνία των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι.

Όταν ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Σπέτσια τον προηγούμενο Ιανουάριο για τον εξάμηνο δανεισμό του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, προέβλεψε και τη δυνατότητα αγοράς του ποδοσφαιριστή. Το buy out ορίστηκε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με άλλες 500.000 ευρώ που θα καταβάλλονταν προαιρετικά, υπό τη μορφή επίτευξης στόχων.

Η προθεσμία που είχε ο Παναθηναϊκός για να πληρώσει το ποσό, τελείωνε χθες Σάββατο 15 Ιουνίου. Το προνόμιο δεν θα υφίσταται από την Κυριακή 16/6, οπότε η Σπέτσια θα έχει την ευχέρεια να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για τον Πολωνό γκολκίπερ.

Στην πράξη, από το Τριφύλλι είχαν ενημερώσει εγκαίρως τους Ιταλούς πως δεν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα και ήθελαν να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Ντραγκόβκσι με μικρότερο αντίτιμο. Το οποίο έκριναν πως ανταποκρίνεται στην αξία του 27χρονου τερματοφύλακα.

Η Σπέτσια ενεπλάκη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιτεύχθηκε συμφωνία στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Συν ένα ποσοστό μεταπώλησης 15% που θα διατηρούσε η ιταλική ομάδα για το μέλλον.
Εν τέλει, το προηγούμενο 48ωρο προκύπτει υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα από τους Ιταλούς. Είτε διότι έχουν δεχτεί πιο συμφέρουσα πρόταση για τον Ντραγκόβσκι, είτε επειδή μετάνιωσαν για την πρότερη απόφαση τους να πουλήσουν τον παίκτη με ένα αντάλλαγμα που κρίνουν μικρό.

Οι «πράσινοι» διαμήνυσαν ότι δεν θα αυξήσουν την προσφορά τους για τον Ντραγκόβσκι και εφόσον δεν δεχτούν απάντηση στις επόμενες ώρες, θα στραφούν σε άλλες επιλογές για την εστία τους. Ήδη, έχουν έτοιμη λίστα με εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Πλέον, η πρωτοβουλία των κινήσεων εναπόκειται στη Σπέτσια. Εάν επιμείνει στην καταβολή της ρήτρας, τότε η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί. Να πάρει περισσότερα λεφτά από το Τριφύλλι, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες προς το παρόν…

Ο «Ντράγκο» θέλει να παραμείνει στην Αθήνα, έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ και περιμένει τις εξελίξεις. Η πλευρά του Πολωνού γκολκίπερ έχει μεταφέρει στη Σπέτσια την επιθυμία του, όμως δεν έχει την άνεση να πιέσει περισσότερο για το «ευτυχές τέλος».

Αναστασία Σλούκα: «Η πιο εκκωφαντική απάντηση δίνεται πάντα στην πράξη!» (Pic)

Previous article

Σλούκας και Γιαννακόπουλος έκαναν αναφορά στον Θεό τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας…. “καντιλιάζει”…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.