0

Ο Γιαννακόπουλος ανεβάζει το μπάτζετ, οι Πράσινοι ετοιμάζονται για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές και ο Βιλντόζα αποχωρεί για τη Σερβία. Διαβάστε ποιοι είναι στη λίστα Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός μείωσε το βράδυ της Δευτέρας σε 2-1 και έμεινε έτσι ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη θα τα παίξει όλα για όλα στο ΣΕΦ για να ισοφαρίσει σε 2-2 και μετά να έχει το πάνω χέρι για την κούπα, παίζοντας στο ΟΑΚΑ το πέμπτο παιχνίδι.

Το πάρει δεν το πάρει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν το πρωτάθλημα, η ενίσχυσή της το καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλη. Το μπάτζετ ανεβαίνει κι άλλο, ο Τούρκος προπονητής θα έχει και πάλι την ευκαιρία να επιλέξει από το πάνω ράφι.

Κατ’ αρχάς θα αποκτηθεί ένας πολύ καλός γκαρντ αντί του Λούκα Βιλντόζα, που θα αποχωρήσει. Ο Αργεντίνος γκαρντ πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν τις αξιοποίησε, και έτσι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πιθανότατα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι ο μεγάλος στόχος και αυτός, που θα αποκτηθεί, αν καταφέρει να βγει από το συμβόλαιο, που έχει στο ΝΒΑ, με τους Χόρνετς. Ο Σέρβος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς δεν του άρεσε και τόσο η εμπειρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, και ο Παναθηναϊκός τον περιμένει πως και πως.

Αν δεν καταστεί εφικτή η περίπτωση του Μίσιτς, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους τον Λορέντζο Μπράουν. Έναν γκαρντ, που κάνει την διαφορά, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι. Ο Μπράουν είναι ένας πλήρης παίκτης, που ταιριάζει κουτί στα δεδομένα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει επίσης έναν παίκτη στο 3-4 και δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός θα είναι ο Μάριο Χεζόνια. Θα πάρει και έναν σέντερ με το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη να είναι στη λίστα, αλλά να μην είναι το μοναδικό. Ο Ντάνιελ Τάις θα είναι η ιδανική λύση, αλλά το ερωτηματικό είναι αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Ο Τάις είναι παίκτης, που και κοντά στο καλάθι παίζει και εξαιρετικό σουτ διαθέτει, πράγματα, που θέλει από τον ψηλό του ο Αταμάν. Τον ψηλό, που θα βάλει δίπλα στον Λεσόρ.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη πιο ποιοτικός τη νέα χρονιά, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

«Το ένα εξτρέμ που θα έρθει θα έχει τα στοιχεία του Μπερνάρ – Σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε για Γιαννούλη»

Previous article

Με ορισμό κι όχι κλήρωση ο 5ος τελικός: Σφυρίζουν Πουρσανίδης, ο«θρυλικός καφές» Καρπάνος και Κατραχούρας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.