0

Ο Παναθηναϊκός βάζει… πλώρη για τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχοντας στην τεχνική του ηγεσία τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί τον προπονητή που καλείται να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό και είναι ενήμερος για τις ανάγκες της ομάδας, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες του εισηγήσεις.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ και το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένη η κίνηση για δύο… βαρβάτα εξτρέμ, που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Μπερνάρ και τον Παλάσιος.

Σημαντική κρίνεται η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στο «8», αν και δεδομένα αυτό θα κριθεί και από την προετοιμασία της ομάδας, καθώς στο ρόστερ βρίσκεται πλέον και ο Γιώργος Νίκας.

Αναφορικά με τη γραμμή κρούσης, η απόκτηση επιθετικού θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ ή Σπόραρ.

Οι βασικές αρχές του Αλόνσο και τα στοιχεία που θα φέρει στο «Τριφύλλι»

Previous article

Ατζέντης Μαουρίτσιο Σάρι: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, μας έκαναν χρυσή προσφορά, αλλά…»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.