0

Ο πρώην προπονητής Παναθηναϊκού και Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο, αλλά και ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αποχαιρέτησαν μέσω μιας ανάρτησής τους στα social media τον Πάρη Δερμάνη.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον Πάρη Δερμάνη έστειλε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο.

Έχοντας συνεργαστεί μαζί κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο των «πράσινων», ο Hall of Famer προπονητής έστειλε το «αντίο» του μέσω μιας ανάρτησή του στα social media, εκφράζοντας την θλίψη του.

«Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Πάρη. Θα λείψεις πάρα πολύ σε όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πιτίνο.

Το δικό του «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη έστειλε μέσω των social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αποχαιρέτησε τον φροντιστή του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (08/06), μετά από πολυήμερη παρουσία στο νοσοκομείο, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά την παραμονή των «πρασίνων» στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» με story στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι Πάρη, και ευχαριστώ για όλα».

Γιάννη; Αντετοκούνμπο για Πάρη Δερμάνη: «Καλό ταξίδι και ευχαριστώ για όλα»

Γιαννακόπουλος: «Ίσως πρέπει να απέχω από τη νέα προσπάθεια της Εθνικής» (Pic)

Previous article

Τον Πρωταθλητή Ευρώπης θα τον σέβεσαι, αν δεν θες να τον «φοβηθείς»…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.