0

Στο ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρεται πως «ο Γιαννούλης ήταν  τεχνικά ικανός, αξιόπιστος και δημοφιλής στα αποδυτήρια». Επισημαίνεται ότι «αυτή η  σεζόν ήταν μια από τις πιο σταθερές του Γιαννούλη στα κίτρινα και πράσινα» και εν συνεχεία γίνεται λόγος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Είναι απίθανο να είναι άλλος σύλλογος στην Αγγλία» σημειώνεται στο ρεπορτάζ και υπογραμμίζεται πως «καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του στην Νόριτς υπήρχε ενδιαφέρον από Ρωσία».

Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ τονίζεται πως «πριν ο παίκτης μετακομίσει στην Νόριτς,  πολλοί ιταλικοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της Ρόμα, ήθελαν να τον αποκτήσουν» για να ακολουθήσει η αναφορά στον Παναθηνϊκό. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως «είναι πιθανή η διαδρομή της επιστροφής του στην Ελλάδα. Δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή για το αν έχει κάποια επιθυμία να υπογράψει σε αυτούς. Στα 28 του έχει πολλά χρόνια μπροστά του».

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως για τον Γιαννούλη φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ που ψάχνει την ποιοτική αναβάθμιση στην θέση του αριστερού μπακ. Ενώ πρόσφατα ο ίδιος παίκτης σε συνέντευξή του στους Betarades υποστήριξε πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό.

«Προτάσεις δεν έχω ακριβώς. Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Παναθηναϊκός: «Το βράδυ της Τρίτης η απάντηση του Σάρι»

Previous article

Σλούκας: «Να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.