0

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού στάθηκε το θέμα του προπονητή και φυσικά στον Μαουρίτσιο Σάρι επισημαίνοντας ότι ο Ιταλός δεν έχει απαντήσει στους πράσινους παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αναφέρεται από νέο ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Νίκος Αθανασίου υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, τονίζοντας ότι δεν είναι μια εύκολη περίπτωση αλλά αρκετά δύσκολη επισημαίνοντας ότι υπάρχει και άλλος προπονητής στα υπόψη του τριφυλλιού του οποίου το όνομα δεν έχει γραφεί.

«Ο ΠΑΟ προσπαθεί να κάνει μια υπερβατική κίνηση με τον Σάρι. Στη λίστα είναι μια κατηγορία μόνος του ο Σάρι. Όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση.. Όλο το βάρος έχει πέσει σε αυτή την υπόθεση στην ομάδα. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, καλά κάνει και το παλεύει», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον Ιωαννίδη επεσήμανε ότι δεν υπάρχει πρόταση και πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον παίκτη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

 

Παναθηναϊκος: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη – Δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση του»

Previous article

Η “ηλεκτρική” καρέκλα του Παναθηναϊκού φοβίζει τον Σάρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.