0

Εδώ ο Παλάσιος, εκεί ο Παλάσιος, με τη φανέλα ποιας ομάδας θα αγωνίζεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος τη νέα σεζόν;

To συμβόλαιο του 32χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό λήγει αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και κατ΄επέκταση μένει ελεύθερος.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ιβάν Ερνάντες και με αφορμή τις κατ΄ιδίαν επαφές που έκανε εκείνη την περίοδο στην Αθήνα με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, δήλωνε πως οι δύο πλευρές είχαν μια διερευνητική συζήτηση για νέο συμβόλαιο.

Συζητήσεις με βάση το εάν ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει ή όχι το πρωτάθλημα, χωρίς ο μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή να  υπάρξει – όπως ο ίδιος τόνισε – αποδέκτης οποιασδήποτε επίσημης πρότασης.

Συγχρόνως, εξέφρασε τη μη ικανοποίησή του για το γεγονός πως το μέλλον του «Τούκου» στο Τριφύλλι, ήρθε στο τραπέζι από πλευράς Παναθηναϊκού ως άρρηκτα συνδεδεμένο με το στόχο του πρωταθλήματος.

Έκτοτε κύλησαν 40 ημέρες με τους «πράσινους» να βλέπουν το πρωτάθλημα να καταλήγει στην Τούμπα (ΠΑΟΚ) και τον μάνατζερ του Παλάσιος να μην δέχεται – όπως μεταφέρει στο στενό του περιβάλλον –  καμία νέα κλήση και επίσημη προσφορά από πλευράς Παναθηναϊκού κι ενώ απομένει πλέον μονάχα ο τελικός του Κυπέλλου (25/5) για το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος μάλιστα κρίνει πως δεν συντρέχει πλέον κανένας λόγος για νέο ταξίδι στην Αθήνα, από την στιγμή που η…μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» γνωρίζουν πολύ καλά τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Παρεμπιπτόντως κι επειδή όλα έχουν τη σημασία τους, τις τελευταίες 40 ημέρες ο Παλάσιος μετράει τρεις συμμετοχές (με συνολικό χρόνο 89 λεπτά) στα παιχνίδια των play offs, έκατσε στον πάγκο σε δύο ματς, ενώ σε έναν αγώνα έμεινε εκτός αποστολής.

Στην προεπιλογή για το Εuro οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς

Previous article

Νικολογιάννης: «Όλοι μέσα ενόψει τελικού στον Παναθηναϊκό – Τελείως διαφορετική η νέα χρονιά με Κύπελλο και χωρίς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.