0

Ο πρώτος στόχος του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν.

Ο Χρήστος Κόντης επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, λίγους μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκού όταν ακολούθησε τον… δρόμο του χωρισμού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο νέος (και υπηρεσιακός) τεχνικός του τριφυλλιού αναλαμβάνει την ομάδα για δύο παιχνίδια, αλλά πρόκειται για δύο «τελικούς». Ο ένας, με τον Ολυμπιακό, για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο άλλος -ο… κανονικός τελικός- για την κούπα κόντρα στον Άρη. Μάλιστα, αν ο Κόντης κατακτήσει το κύπελλο με τους «πράσινους» θα είναι το δεύτερο με αυτόν στον πάγκο (μετά από το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ) και το πρώτο ως πρώτος προπονητής (κόντρα στον Δικέφαλο πανηγύρισε ως βοηθός).

Ο Κόντης έχει δύσκολο έργο και τον χρόνο να πιέζει. Την προσεχή Κυριακή ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό και το άλλο Σάββατο υπάρχει ο τελικός κυπέλλου με τον Άρη.

Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι που θα ρίξει το βάρος, ο 49χρονος τεχνικός θα επαναφέρει τους… εξαφανισμένους, αυτούς που «έθαψε» κατά τη θητεία του ο Φατίχ Τερίμ. Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, ακόμα και ο Μαντσίνι που με τον Τούρκο προπονητή ήταν μονίμως στον πάγκο.

Ο Χρήστος Κόντης γνωρίζει άριστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ξέρει όλους τους παίκτες και θέλει να ενεργοποιήσει όλο το ρόστερ γι αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια των «πράσινων».

Με βάση αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε αλλαγές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα την επαναφορά των Τζούρισιτς και Μαντσίνι στην αρχική ενδεκάδα.

Εννοείται ότι ο Χρήστος Κόντης θα κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά σίγουρα θα «ανοίξει» τις επιλογές του περισσότερο σε σχέση με τον Τούρκο προπονητή, θέλοντας να έχει περισσότερες λύσεις στην τελική ευθεία της σεζόν όπου «παίζονται» πάρα πολλά.

Αν ο Γιοβάνοβιτς είχε ταβάνι, ο Τερίμ τον πήγε στο υπόγειο…

Previous article

«Αποχωρεί ο Βιλντόσα, υπογράφει ξανά στον Ερυθρό Αστέρα στο τέλος της σεζόν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.