0

Την πληροφορία με το δημοσίευμα από τη Βραζιλία που κάνει λόγο για συμφωνία με τον Μπερνάρ να συνεχίσει  στην Ατλέτικο Μινέιρο την καριέρα του από το καλοκαίρι ισχύει και την επιβεβαιώνει και το περιβάλλον του παίκτη.

Η εν λόγω πληροφορία επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Μπερνάρ με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο για συμβόλαιο με ισχύ από το καλοκαίρι. Μάλιστα, η βραζιλιάνική ομάδα ως όφειλε φέρεται να έχει ενημερώσει και τον Παναθηναϊκό για την συμφωνία της με τον παίκτη για το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του να αγωνιστεί από το καλοκαίρι και μάλιστα στην ομάδα από την οποία και έχει ξεκινήσει την καριέρα του.

Ο Μπερνάρ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σαρτζά το καλοκαίρι του 2022, υπογράφοντας πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στην Ατλέτικο Μινέιρο αγωνίστηκε πριν μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το καλοκαίρι του 2013 είχε παραχωρηθεί στη Σαχτάρ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι

Previous article

Ηττα που «πόνεσε», ήττα που πρέπει να πεισμώσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.