0

Πώς ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος από τους χειρισμούς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν είναι κρυφό πως από τους δικούς του χειρισμούς ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε κοντά στο να χάσει μία πολύτιμη μονάδα του.

Το κατάλαβαν όλοι και πρώτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γι’ αυτό και παραδέχτηκε δημοσίως το λάθος του με τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Ρώσος διεθνής κίπερ το πάλεψε για να αποχωρήσει. Έγιναν αρκετές συζητήσεις για να πειστεί να παραμείνει. Εάν δεν άλλαζε άποψη, ο Παναθηναϊκός θα έχανε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Stoiximan Super League. Ενδεχομένως να μην είχε καμία ομάδα τόσο ποιοτικό δεύτερο κίπερ.

Τελικά η κατάσταση γύρισε τούμπα. Ο Λοντκίγκιν έμεινε, ο Παναθηναϊκός διατήρησε μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια και μάλιστα οι δύο πλευρές τα βρήκαν και για νέο συμβόλαιο. Παράλληλα ο παίκτης διαρκώς παίρνει και περισσότερες ευκαιρίες.

Όλο αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι απλή η διαχείριση δύο τερματοφυλάκων που έχουν όλο το πακέτο για να είναι βασικοί. Μαγκιά του γιατί φέτος που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι «σπινιάρει» με την αξιοπιστία, ο Λοντίγκιν απαντάει σε 5 ματς με ισάριθμες νίκες, 4 clean sheets και 19-1 τέρματα! Κοινώς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κερδίζει το credit για τον ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια. Η εφεξής διαχείριση βγάζει πλέον δυσκολία, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει τελικά με τον Ιταλό. Θα ανανεώσει;

Αυτό Ρούλη λέγεται γιγάντιο σκάνδαλο συγκάλυψης και τσουβαλιάσματος!

Previous article

Πρόταση μομφής για να “τελειώσουν” Μαρινάκη στην Super League από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.