0

Στη στήριξη του κόσμου που βρέθηκε στη «Mercedes Benz Arena» στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα και τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Εργκίν Αταμάν μπέρδεψε την Άλμπα με την… Μπάγερν ενώ στήριξε τη νίκη της ομάδας του στο α’ ημίχρονο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πιθανόν να… παρασύρθηκε από τα έντονα συναισθήματα του αγώνα και μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέντευξη Τυπου, είπε την άλμπα… Μπάγερν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει και το έδειξε και απόψε. Εμείς όμως κάναμε τη δουλειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε και απόψε. Τον κόσμο πυο ήρθε από παντού. Και από την Ελλάδα και από την Γαλλία. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχουμε δύο sold out στο ΟΑΚΑ.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς επιθετικά, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ και ευστοχήσαμε. Επίσης παίξαμε με πολλά pick n roll, κυρίως από τον Μπαλτσερόφσκι τα οποία μας βοήθησαν να ρολάρουμε στην επίθεση. Στη συνέχεια ο Βιλντόζα ευστόχησε σε τέσσερα τρίποντα τα οποία και μας έδωσαν διαφορά» ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν ο οποίος συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο η… Μπάγερν (θέλοντας προφανώς να πει Άλμπα) δεν παράτησε το ματς και μας έβαλε πίεση, αλλάζοντας την άμυνά της σε ζώνη. Κάτι που μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, όμως τελικά βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε ξανά. Πετύχαμε συνολικά 13 τρίποντα. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς πριν από τη διπλή αγωνιστική και τα δύο ματς τα οποία θα δώσουμε στην έδρα μας».

Μήτογλου: «Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, νιώθω πολύ καλά»

Previous article

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην «Mercedes-Benz Arena»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.