0

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεν (3-1) παρότι αγωνίστηκε για μία ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, πληρώνοντας τα ατομικά λάθη του. Καταγράφουμε την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών των Πρασίνων: 

Αλμπέρτο Μπρινιόλι    4
Στα δύο και… κάτι χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξανακάνει τόσο “χοντρό” λάθος ο Ιταλός γκολίπερ. Στο 1-0 της Ρεν του έφυγε η μπάλα κάτω από τα πόδια σε εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Στο 29′ πάντως είχε μία εξαιρετική έξοδο σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Δεν έφταιγε στα άλλα δύο τέρματα.

Μπαρτ Σένκεφελντ    6
Δεν είχε ευθύνη σε κανένα από τα τρία γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός. Στο 44′ πιστώνεται ένα σωτήριο μπλοκ σε σουτ του Τεριέ. Σωστές τοποθετήσεις, δεν “έφαγε” φάσεις, αλλά…

Φιλίπ Μλαντένοβιτς        5
Από δική του τρομερή πάσα έφτασε η μπάλα στον Ιωννίδη, στο κερδισμένο πέναλτι. Από εκεί και πέρα όμως έχει κι εκείνος ευθύνη στο 2-1 της Ρεν, καθώς καθυστέρησε πολύ να γυρίσει κι ο προσωπικός του αντίπαλος έδωσε την ασίστ.

Τιν Γεντβάι    6
Μπορεί να εμπλέκεται στο 2-1 της Ρεν, αλλά δεν βαραίνει εκείνον η ευθύνη για το γκολ. Κράτησε σε γενικότερες γραμμές τη θέση του, δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος. Στο φινάλε αποχώρησε και με πρόβλημα τραυματισμού.

Γιώργος Βαγιαννίδης    6
Είχε ακόμα μία φορά πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του, όμως δεν βοήθησε όσο θα ήθελε επιθετικά, παρότι έκανε τα γνωστά του ανεβάσματα. Αμυντικά τα πήγε καλά, κάνοντας λίγα λάθη και στο 78′ άφησε τη θέση του στον Σπόραρ.

Τόνι Βιλένα    3
Ο Μπρινιόλι μπορεί να έκανε την αρχή, αλλά τα δύο τελειωτικά χτυπήματα στον Παναθηναϊκό τα έδωσε ο Ολλανδός μέσος. Από δική του λάθος πάσα ξεκινάει η αντεπίθεση της Ρεν για το 2-1 στο 65′, ενώ δύο λεπτά αργότερα κάνει κι ένα εντελώς ανόητο πέναλτι πάνω στον Μάτιτς για το 3-1 των Γάλλων.

Ρούμπεν Πέρεθ    5
Πήρε φανέλα βασικού αντί του Αράο, ωστόσο δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Προσπάθησε, έτρεξε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αισθητά και η δική του απόδοση και στο 78′ αντικαταστάθηκε.

Άνταμ Τσέριν        5
Είχε αρκετά τρεξίματα, αλλά δεν κράτησε μπάλα όσο θα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Αχρείαστο το φάουλ που έκανε, από το οποίο προήλθε το 1-0 της Ρεν. Είχε μία πολύ επικίνδυνη κεφαλιά στο 42′. Στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε, αφήνοντας τη θέση του στον Τζούρισιτς.

Σεμπαστιάν Παλάσιος    5
Δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων. Πάλεψε, με το γνωστό πρέσινγκ του στον αντίπαλο μπακ, αλλά σχεδόν όλες οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μαντσίνι.

Φώτης Ιωαννίδης    8
Το καθήκον του ως φορ, το έκανε και με το παραπάνω. Και μόνο το γεγονός ότι κέρδισε πέναλτι-αποβολή στο 33′ σε μία καθαρά προσωπική φάση, ευστοχώντας από τα 11 βήματα για την ισοφάριση του Παναθηναϊκού, τον βάζει στους διακριθέντες. Είχε και μία καλή κεφαλιά στο 12′ που πέρασε άουτ.

Μπερνάρ    6
Έπαιξε βασικός στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αρκετές φορές συνέκλινε πιο κεντρικά. Προσπάθησε να συνδυαστεί με τον Ιωαννίδη σε κάποιος φάσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως. Είχε ένα δυνατό σουτ στο 17′. Στο 71′ έγινε αλλαγή.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φιλίπ Τζούρισιτς    5
Ήταν η πρώτη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς με την έναρξη του β’ μέρος, παίρνοντας τη θέση του Τσέριν στα χαφ. Στο 56′ είχε ένα εξαιρετικό σουτ, ως μη γενόμενο όμως αφού ήταν οφσάιντ ο Παλάσιος. Λίγα πράγματα γενικά, από το 78′ αγωνίστηκε σε θέση αριστερού εξτρέμ.

Ντάνιελ Μαντσίνι    5
Άχαρος ο ρόλος του Αργεντινού, που μπήκε αλλαγή στο 71′ αντί του Παλάσιος, όμως από το 78′ τον γύρισε πίσω ο προπονητής του, παίζοντας ως δεξί μπακ. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.

Αϊτόρ    5
Πέρασε ως αλλαγή ο Ισπανός εξτρέμ στο 71′ αντί του Μποερνάρ, χωρίς να καταφέρει όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του στο δεξί φτερό.

Γουίλιαν Αράο    5
Μίνι έκπληξη ότι δεν ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος στα χαφ. Μπήκε αλλαγή στο 78′ αντί του Πέρεθ, σε ένα σημείο που ο Παναθηναϊκός είχε μία σχετική πρωτοβουλία κι ο ίδιος στάθηκε σχετικά καλά στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Άνταμ Σπόραρ    6
Από τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς ήταν με διαφορά αυτή που έδωσε τα περισσότερα ο Σλοβένος στράικερ. Μπορεί να μπήκε στο 78′, πρόλαβε όμως να κάνει τρεις τελικές, στο 79′, στο 80′ και στο 86′, με την μπάλα να περνάει οριακά πάνω από το δοκάρι.

Βαθμολογία ομίλου: Έπεσε στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Σκληρό αποτέλεσμα για εμάς, δίκαιη νίκη της Ρεν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.