0

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα με 4-1 από την Τρίπολη και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Το τριφύλλι έβγαλε αντίδραση και πέρασε εύκολα από την έδρα του Αστέρα, όπου είχε να πανηγυρίσει διπλό εδώ και 6,5 χρόνια.

Οι πράσινοι είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές, με κορυφαίο τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε δύο τέρμα μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο 73΄.

Την ίδια στιγμή ο Αράο ήταν αλάνθαστος ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ, ενώ ο Βέρμπιτς με εκπληκτικό τελείωμα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν 7

Καλή εμφάνιση από τον Γιούρι Λοντίγκιν στην Τρίπολη. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, αν και ίσως να μπορούσε να αντιδράσει λίγο καλύτερα. Με την μπάλα στα πόδια δεν έκανε λάθη, παρά το γεγονός ότι πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του.

Μλαντένοβιτς 6

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σήμερα. Είχε πολλά προβλήματα αμυντικά ενώ φέρει και ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης. Επιθετικά είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί.

Γεντβάι 7

Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Τιν Γεντβάι. Καθάρισε αρκετές φάσεις αμυντικά, ενώ με την μπάλα στα πόδια δεν έκανε λάθη. Μαζί με τον Πάλμερ Μπράουν δημιούργησαν ένα καλό δίδυμο.

Πάλμερ Μπράουν 7

Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή. Ήταν πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια όσο έπαιξε. Θετικό το πρόσημο.

Κώτσιρας 7

Καλή εμφάνιση από τον Έλληνα δεξιό μπακ. Επιθετικά ανέβηκε όποτε χρειάστηκε, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Θετικό το πρόσημο.

Αράο 8

Μαγικό ματς από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ήταν αλάνθαστος με την μπάλα στα πόδια πέρα από το γκολ που πέτυχε οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το παιχνίδι του τριφυλλιού. Πραγματικά απίθανη εμφάνιση.

Τσέριν 7

Δεν ήταν τόσο καλός σήμερα, αλλά ούτε φυσικά κακός. Είχε καλά και κακά διαστήματα στο σημερινό ματς. Θα μπορούσε να πιάσει και υψηλότερα στάνταρ απόδοσης.

Τζούρισιτς 8

Πολύ καλός σήμερα ο Σέρβος. Έκανε ότι ήθελε με την μπάλα στα πόδια και μεσοεπιθετικά βοήθησε πολύ τους πράσινους. Κέρδισε και το πέναλτι για το 1-3.

Παλάσιος 8

Έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά τους πράσινους. Έχει την ασίστ στο 2-1 και γενικότερα ήταν πολύ καλός.

Βέρμπιτς 8

Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Πέρα από το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, δημιούργουσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα.

Σπόραρ 6

Κακό ματς από τον Σπόραρ σήμερα. Δεν ήταν τόσο το χαμένο πέναλτι, όσο περισσότερο ότι δεν συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας.

Αλλαγές Παναθηναϊκού:

Ιωαννίδης 9

Σε 20 λεπτά που έπαιξε έκανε τα πάντα. Πέτυχε το πέναλτι και ένα ακόμα εκπλήκτικό γκολ από τα 40 μέτρα.

Βιλένα 6

Έπαιξε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Σένκεφελντ 7

Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αρκετά καλός. Καθάρισε τις περισσότερες φάσεις και δεν έκανε λάθη.

Πέρεθ –

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μαντσίνι 6

Μπήκε στο 66΄, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα.

 

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι για τον τρόπο που παίξαμε»

Previous article

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.