0

Ακόμα μία μεταγραφή βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού, καθώς αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να τελειώσει και το θέμα της απόκτησης του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

O 23χρονος διεθνής Πολωνός σέντερ αναμένεται απόψε (Πέμπτη, 27/7) στις 22:00 στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του από την Γκραν Κανάρια και να πληρώσουν οι «πράσινοι» τα 500.000 ευρώ για το buy out στην ισπανική ομάδα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό απαιτείται να περάσει πρώτα ο παίκτης τα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Μπαλτσερόφσκι αποτελεί προσωπική επιλογή του Εργκίν Αταμάν, που βλέπει στο πρόσωπό του, το ιδανικό ζευγάρωμα στο «5», στη θέση που υπάρχει ήδη ο δυναμικός Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος αναμένεται να πάρει τα περισσότερα λεπτά στη συγκεκριμένη θέση, ενώ εκεί υπάρχει επίσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Έτσι, μετά και την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Μπαλτσερόφσκι -κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά- θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη ξένου στην ομάδα. Υπενθυμίζεται πως εκτός των δύο προαναφερθέντων έχουν αποκτηθεί οι Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Κάιλ Γκάι και Ματίας Λεσόρ.

O Πολωνός σέντερ έκανε… γκελ στον προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς πρόκειται για ένα πεντάρι που μπορεί να «ανοίξει το γήπεδο» με το σουτ του, ενώ και η ηλικία του αφήνει σημαντικό περιθώριο εξέλιξης, θεωρώντας πως μπορεί να τον μετατρέψει σε νέο Τιμπόρ Πλάις, καθώς συνδυάζει το περιφερειακό σουτ (41% τρίποντο πέρυσι) με το μέγεθος (2,15μ.).

Το μήνυμα της συζύγου του Σλούκα: «Μαζί σου ΠΑΟ παντού!!»

Previous article

Τρελάθηκε κι η… Marca με Χουάντσο: «Παναθηναϊκός για Final 4»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.