0

Φαινόταν σχεδόν καρμική η επιστροφή του στα πράσινα. Η οριστική συμφωνία δεν έχει ακόμα επιτευχθεί αλλά είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Η πρόταση του τριφυλλιού είναι κοντά στο 1,5 εκατ ευρώ για διετές συμβόλαιο και η θέληση του Παπαπέτρου είναι ξεκάθαρη: Να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ακόμα πιο ξεκάθαρη όμως ήταν η εντολή του Αταμάν που έχει ζητήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό και η διοίκηση Γιαννακόπουλου το κάνει πράξη κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Ο Τούρκος προπονητής θέλει μια πολύ δυνατή 12αδα ώστε να έχει λύσεις και ο Παπαπέτρου ήταν από τις βασικές επιλογές ώστε να στελεχωθεί η ομάδα με αθλητές υψηλού επιπέδου που έχουν παραστάσεις και εμπειρία.

Η πρόταση στον Παπαπέτρου κατατέθηκε σήμερα καθώς Γιαννακόπουλος-Αταμάν είχαν νέα επικοινωνία και ο Τούρκος τεχνικός οριοθέτησε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους που θα ξεδιπλωθούν το προσεχές διάστημα.

Με την πιθανή προσθήκη του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός αποκαθιστά την… τάξη στο ρόστερ του καθώς πλέον είναι η ομάδα που αποτελεί τον βασικό αιμοδότη της εθνικής ομάδας: Σλούκας, Μήτογλου, Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας και Παπαπέτρου συνθέτουν ήδη μια πολύ δυνατή εξάδα.

Και φυσικά υπάρχει πάντα το πολύ ανοιχτό παράθυρο με τους ξένους παίκτες δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός ως τώρα έχει πάρει Βιλντόζα, Γκραντ, Λεσόρ και απομένουν άλλοι τέσσερις…

Η παρακάμερα: Τα μπράβο σε Φίκαϊ – Ζέκα, η γκολάρα του Γερεμέγεφ από ψηλά και οι αγκαλιές με Σάντσες (Vid)

Previous article

Σάντσες: «Μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν – Για πάντα στην καρδιά μου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.