0

Ναι αυτός ο Παναθηναϊκός, που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτός, που θέλουμε να βλέπουμε.

Επέβαλε τον ρυθμό του αντέδρασε μετά την γκέλα με τον Βόλο και πήρε μία μεγάλη νίκη, που ήρθε κόντρα στην διαιτησία.

Στην πρεμιέρα ήταν ο Νταμπάνοβιτς, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και στέρησε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, αφού δύο φορές δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Άμραμπατ και δεν έδωσε και το καθαρό πέναλτι στερώντας από τους «πράσινους» δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ. Απόψε παραλίγο να το κάνει ο Μπογκνάρ αυτό. Στο 26 ο Οντουμπάτζο έκανε ένα εγκληματικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο καλάμι του Κλέινχέισλερ και ο Μπόγκναρ έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη και το χειρότερο είναι, ότι ούτε το var δεν τον φώναξε για να δώσει την κόκκινη, που είναι ορισμός. Πέρα από αυτό όχι μία, αλλά δύο φορές ο Μπόγκναρ χάρισε δεύτερη κίτρινη, δηλαδή κόκκινη κάρτα στον Καμαρά και τελικά τον έβγαλε στις καθυστερήσεις. Αν το ματς δεν το κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τότε θα μιλάγαμε και σήμερα για αλλοίωση, όπως έγινε στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Η ομάδα σήμερα έβγαλε ψυχή, έβγαλε αντίδραση μετά την γκέλα με τον Βόλο και στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίους τους Κουρμπέλη, Τσέριν και καθοριστικούς τους Μαντσίνι, Σπόραρ, που ήρθαν από τον πάγκο πήρε μία πανάξια νίκη και κόντρα σε διαιτησία και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, Εκεί που αξίζει να είναι και εκεί που είναι παρά τις δύο σφαγιαστικές διαιτησίες, που είχε με ΑΕΚ και Αρη. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και το πιο σημαντικό σήμερα έφερε και παίκτες από τον πάγκο που έκαναν την διαφορά.

Ο Σπόραρ εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, το γκολ που έβαλε δεν είναι εύκολο, διότι μόνο έτσι θα μπορούσε να βρει την μπάλα με το πάνω μέρος του κεφαλιού, για να πάει στα δίχτυα. Η μπάλα ήρθε από κόρνερ του Τσέριν και κεφαλιά-ασίστ του εξαιρετικού Σάρλια. Ο Σλοβένος φορ είχε άλλη μία καλή φάση για γκολ και έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Αρη. Και το σημαντικό ήταν ότι και ο Ιωαννίδης, που βγήκε ήταν καλός, αλλά δεν φάνηκε διότι έπαιξε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού.

Ο Κουρμπέλης έκανε μεγάλο παιχνίδι και οδηγεί ο αρχηγός την ομάδα στην κορυφή και η ενέργεια που έκανε ο Μαντσίνι στο 89 δεν μπορεί να την κάνει άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού. Η νίκη αυτή επαναφέρει την καλή ψυχολογία στον κόσμο και η ομάδα πλέον πάει σε έναν ακόμα τελικό με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.

Σκεφτείτε ότι αυτή τη νίκη η ομάδα την πήρε χωρίς και τον Μπρινιόλι, που την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Αλλά ο εξαιρετικός Λοντίγκιν δεν άφησε να φανεί κανένα κενό, αφού ήταν σταθερός στις εξόδους του και καλός με την μπάλα στα πόδια. Να δώσουμε και πόντο στην άμυνα, που σε άλλο ένα ματς όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ, αλλά δεν έδωσε φάση στον Αρη, που είχε μόνο ένα καλό σουτ του Καμαρά, που έδιωξε ο Ρούμπεν.

Η ομάδα σήμερα έκανε αυτό που έπρεπε και τα παιδιά έδειξαν πόσο πολύ θέλουν αυτό το πρωτάθλημα. Κάποιοι δεν θέλουν να τους αφήσουν να το πάρουν διότι δύο τέτοιες διαιτησίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είναι τυχαίες. Για αυτό αφήστε κάποιοι την γκρίνια για τον Γιοβάνοβιτς, τον Σπόραρ και άλλους παίκτες και συσπειρωθείτε δίπλα στην ομάδα, που σας έχει ανάγκη. Και κοιτάχτε την βαθμολογία, δείτε τον καθρέπτη σας και πείτε αν το έβλεπε κανείς πριν αρχίσει η σεζόν. Για να καταλάβετε αυτή η ομάδα , γιατί αξίζει μόνο μπράβο, Κριτική ναι, αλλά όχι ισοπέδωση.

*Στον Βόλο ένα χέρι του Γαλανόπουλου έγινε, αλλά ο Σιδηρόπουλος έδειξε παίζετε. Αν αυτό το χέρι γίνει σε ένα ντέρμπι και δεν δοθεί πέναλτι στην ΑΕΚ θα βγάλει καμία δεκαριά ανακοινώσεις και θα κάνει καμία δεκαριά ακόμα αναρτήσεις στα social media. Σήμερα είναι απλά Τετάρτη.

Οι τρεις λόγοι που ο Αταμάν είναι ο επικρατέστερος του Λάσο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Previous article

Εντός έδρας ήττα για την Γκέτεμποργκ με αυτογκόλ του Μπεργκ, στην πρεμιέρα της Allsvenskan (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.