0

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα μάγκικο διπλό με γκολ του Σπόραρ από το «Κλ. Βικελίδης» και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι πράσινοι.

Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε από την έδρα του Άρη ο Παναθηναϊκός, με τον Άντραζ Σπόραρ που ήταν μοιραίος την Κυριακή να γίνεται σήμερα ο χρυσός σκόρερ του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι πήραν μια εξέχουσας σημασία νίκη και έμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να κάνει μαγική εμφάνιση.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν 7

Παρότι είχε καιρό να αγωνιστεί και μπήκε στην ενδεκάδα λόγω του τραυματισμού του Μπρινιόλι, ήταν πολύ καλός. Δεν έκανε κάποιο λάθος ενώ σε όλες τις στατικές φάσεις έβγαινε σωστά και τις καθάριζε. Σούπερ.

Χουάνκαρ 7

Στο σημερινό ματς ήταν αρκετά καλός. Κράτησε σωστά την θέση του και όταν μπορούσε ανέβηκε για να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Άρη. Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις ο Ισπανός μπακ.

Σάρλια 7

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κροάτη σέντερ μπακ. Μαζί με τον Σένκεφελντ εξαφάνισαν τον Καμαρά, ενώ και όταν μπήκε ο Γκρέι δεν αντιμετώπισαν κινδύνους. Επίσης κάνει και την ασίστ με το κεφάλι στο γκολ της νίκης του Σπόραρ.

Σένκεφελντ 7

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ κέρδισε όλες τις μονομαχίες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά. Δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του Άρη να δημιουργήσουν κινδύνους. Πολύ καλός και αυτός.

Σάντσες 7

Με εξαίρεση την φάση που δέχτηκε κίτρινη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, στη συνέχεια ήταν πολύ καλός. Απέφυγε τα λάθη, είχε σωστές μεταβιβάσεις και κράτησε καλά την θέση του.

Πέρεθ 7

Μετά το κακό ματς με τον Βόλο, ο Πέρεθ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Οργάνωσε σωστά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στο πολύ καλό β΄ μέρος του τριφυλλιού ήταν σούπερ.

Κουρμπέλης 8

Αρχηγική εμφάνιση του Κουρμπέλη. Ο Έλληνας αμυντικός χαφ ήταν σπουδαίος στο σημερινό ματς. Έβγαινε πρώτος σε όλες τις μονομαχίες, έβγαλε πάθος, έβγαλε ψυχή και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι πράσινοι να πάρουν τη νίκη. Τρομερή εμφάνιση.

Κλεϊνχέισλερ 7

Θετική η επανεμφάνιση στην ενδεκάδα. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και την αποβολή του Οντουμπάτζο, αν ο Μπόγκναρ δεν έκλεινε τα μάτια στην φάση του 26ου λεπτού. Κράτησε σωστά την θέση του.

Παλάσιος 7

Έτρεξε και πάλεψε αρκετά. Είχε κάποιες καλές στιγμές επιθετικά, ενώ αμυντικά δεν επέτρεψε στα μπακ του Άρη να ανέβουν. Θετικό το πρόσημο.

Ιωαννίδης 7

Ο νεαρός επιθετικός πάλεψε με τα στόπερ του Άρη, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και ήταν καλός. Δεν είχε την μεγάλη φάση, αλλά το πρόσημο είναι θετικό για τον Ιωαννίδη.

Αλλαγές παικτών Παναθηναϊκού:

Σπόραρ 9

Από μοιραίος την Κυριακή, σκόρερ του χρυσού γκολ σήμερα στο 69ο λεπτό του αγώνα, παρότι νωρίτερα είχε χάσει σημαντική ευκαιρία. Πέτυχε το γκολ και έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο τριφύλλι.

Μπερνάρ 7

Καλύτερος από το παιχνίδι με τον Βόλο. Μπήκε στο δεύτερο μέρος, έτρεξε και βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Καλός ο Βραζιλιάνος.

Μαντσίνι 7

Μπήκε και έδωσε ταχύτητα και πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Είχε μια τρομερή ενέργεια στο 89ο λεπτό του αγώνα, που αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να σκοράρει.

Μάγκνουσον – 

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Γιοβάνοβιτς: «Πολύ μεγάλη υπόθεση η νίκη μας»

Previous article

Σπόραρ: «Δεν κοιμήθηκα ούτε λεπτό την Κυριακή – Σήμερα είμαι χαρούμενος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.