0

Eχει φτιάξει τα Σαββατοκύριακα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Σέρβος δεν μεταχειρίζεται διπλωματία στα λεγόμενα του, ούτε επιχειρεί να μετατρέψει το άσπρο σε μαύρο. Ακόμα και να διαφωνεί κάποιος, αποδέχεται ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα ισχυριστεί κάτι εξωφρενικό. Θα έχει επιχείρημα να το υποστηρίξει και θα περιέχεται μία δόση αλήθειας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, ο Γιοβάνοβιτς ανέφερε μία μεγάλη αλήθεια: πως έχει φτιάξει τα Σαββατοκύριακα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Πριν λίγους μήνες, το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα ήταν μικρό. Πολλοί δεν ήξεραν καν την ώρα του παιχνιδιού και άλλοι απλώς ενημερώνονταν για το αποτέλεσμα. Ήταν μία φυσιολογική αντίδραση, απόρροια της αγωνιστικής καθίζησης του Παναθηναϊκού.

Αυτό το συναίσθημα έχει μεταβληθεί άρδην. Τώρα, οι φίλοι του Τριφυλλιού μαθαίνουν όλα τα νέα της ομάδας και περιμένουν το επόμενο παιχνίδι. Τα εισιτήρια που έμεναν απούλητα, δεν προλαβαίνουν να κυκλοφορήσουν και εξαντλούνται. Στο ΟΑΚΑ να έπαιζε φέτος ο Παναθηναϊκός, ίσως να μην το γέμιζε σε κάθε ματς, αλλά σίγουρα θα είχε περισσότερους από 40.000 θεατές.

Ο Γιοβάνοβιτς πρόσφερε ξανά ελπίδα σε έναν λαό που την είχε χάσει. Οι παίκτες ενστερνίστηκαν το όραμα του προπονητή τους και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών τους. Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει και το μεγαλύτερο κέρδος είναι η πίστη του κόσμου του. Αυτή είναι η προίκα του Γιοβάνοβιτς, ανεξαρτήτως της έκβασης της μάχης για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δυστυχώς, το γιορτινό κλίμα της Κυριακής επισκιάστηκε από την ολική ρήξη χιαστού που υπέστη ο Αϊτόρ. Το βλέμμα του Ισπανού εξτρέμ κατά την αποχώρηση του από το «Απόστολος Νικολαΐδης» πρόδιδε την απογοήτευση του. Είχε αντιληφθεί πρώτος πόσο σοβαρή ζημιά έπαθε. Ωστόσο, αν έχει πετύχει κάτι ο Αϊτόρ από τη δουλειά με τον Γιοβάνοβιτς, είναι να σκληραγωγηθεί ως προσωπικότητα και να αντέχει στις κακουχίες. Ο Ισπανός θα γυρίσει πιο δυνατός και την επόμενη χρονιά, θα εντυπωσιάσει ξανά με την πράσινη φανέλα.

πηγή: paopantou.gr

Σισέ για τον Αϊτόρ: «Eίσαι μαχητής, η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι μαζί σου»

Previous article

Έρχεται και… παίζει ο Μπέικον, ανεβασμένος Ουόλτερς – Ανατροπή με 4άρι, Σίνγκλετον και… Πάσκαλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.