0

Αιώνια…δεμένος με τον Παναθηναϊκό ο Ντρου Νίκολας!

Μια τριετία παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ο Ντρου Νίκολας κατά την διάρκεια της καριέρας του. Σε αυτά τα χρόνια, το Τριφύλλι κατάφερε να γίνει η ομάδα με την οποία θα “δενόταν” περισσότερο, από όσες αγωνίστηκε. Τα χρόνια του στους Πράσινους ήταν “μαγικά”. Σε τρεις σεζόν, κατέκτησε δύο φορές την Euroleague, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός, να μην έχει πλέον την ομαδάρα που είχε εκείνα τα χρόνια, όμως ο Αμερικανός δεν ξεχνάει το ποιος είναι πραγματικά ο Εξάστερος. Και αυτό φαίνεται και από την τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο στο instagram.

Συγκεκριμένα, η σελίδα Basket News, “ανέβασε” ένα βίντεο για τον Παναθηναϊκό του 2008-2009. Την πληρέστερη ομάδα, που “είδαν” ποτέ τα ευρωπαϊκά παρκέ. Μέλος της οποίας ήταν και ο Νίκολας. Το βίντεο αυτό, αναδημοσίευσε και ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας με την μορφή “ιστορίας”.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: paopantou.gr

Η Σλάβια τον συσπείρωσε περισσότερο ενόψει της συνέχειας…

Previous article

Θετική εμφάνιση από τον Αβδάλα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.