0

Η Γουότφορντ φιλοξένησε αφιέρωμα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, στον Παναθηναϊκό, κάνοντας focus στους Σεμπάστιαν Παλάσιος και Χουάννκαρ ενώ… θυμήθηκε και τον Ορέστη Καρνέζη.

Παναθηναϊκός και Γουότφορντ τίθενται αντιμέτωποι σήμερα (10/07) στις 2:30 το μεσημέρι, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των «πράσινων», στην Αυστρία.

Αυτό έδωσε το έναυσμα στην αγγλική ομάδα να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της, στον σημερινό αντίπαλό της.

Με τους ανθρώπους της Γουότφορντ να κάνουν ειδική μνεία στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και της τέταρτης θέση στην Super League.

Παράλληλα, ξεχώρισαν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος -όπως σημειώνουν- στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη και το «τριφύλλι» πέτυχε 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενώ χαρακτήρισαν τον Χουάνκαρ ως «παίκτη που πρέπει να παρακολουθήσει όποιος δει το ματς», λόγω της παρουσίας του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Τέλος, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρασε τόσο από τις «σφήκες» όσο και τους «πράσινους», τον Ορέστη Καρνέζη.

 

Oλλανδικό ενδιαφέρον για Καμπετσή!

Previous article

Προκλήσεις δίχως τέλος από Τουρκία: Xάρτης με Αιγαίο και Κρήτη υπό τουρκική κατοχή στα χέρια του Μπαχτσελί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.