0

Tο ρεπορτάζ σχετικά με την κίνηση που σκέφτονται οι εκπρόσωποι του Αυστριακού μέσου και θα τους φέρει πιο κοντά με το «τριφύλλι».

Ο Αλεσάντρο Σεπφ παραμένει στο «κάδρο» του Παναθηναϊκού με φόντο την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται με τα δεδομένα να παρουσιάζουν διάφορες διακυμάνσεις από μέρα σε μέρα, σε μια υπόθεση πάντως που δείχνει ανοιχτή.

Ο 28χρονος μέσος παρά το γεγονός πως έγινε αποδέκτης ενδιαφέροντος κι από άλλο κλαμπ κι έχει μια διαφορά στο οικονομικό με τον ΠΑΟ, εν τούτοις «βλέπει» θετικά την προοπτική της μετακόμισης στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» και δεν κόβει την επικοινωνία με την ελληνική ομάδα.

Κι όχι μόνο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες , οι εκπρόσωποι του Σεπφ σκέφτονται σοβαρά να πραγματοποιηθεί κατόπιν δική τους πρωτοβουλίας κατ΄ιδίαν συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο Βάλχζε της Αυστρίας, εκεί όπου οι «πράσινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η παρουσία της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αυστρία δίνει μια καλή ευκαιρία για ένα τετ α τετ με τους μάνατζερ του Σεπφ που ασφαλώς θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει (εν πολλοίς) το τοπίο, σχετικά με τη μεταγραφή ή όχι του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Αρμίνια Μπίλεφελντ στο «τριφύλλι».

Ο ακριβός Μάγκνουσον έκανε φαβορί τον Ιγνάσι Μιγκέλ!

Previous article

Η… απάντηση του Παναθηναϊκού για Νέντοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.