0

Γιατί ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον 27χρονο στόπερ.

 

Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα της διάρκειας συμβολαίου του Πραξιτέλη Βούρου στον ΟΦΗ. Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο 27χρονος στόπερ έπιασε μεν τον όρο αυτόματης ανανέωσης (έχοντας αγωνιστεί σε ποσοστό αγώνων ανώτερο του 60% που προβλεπόταν) για ακόμη έναν χρόνο, αλλά τα ιδιωτικά συμφωνητικά δεν αναγνωρίζονται.

Κατ’ ουσίαν η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του παίκτη και είτε θα κάνει νέο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, είτε θα πάει στον Παναθηναϊκό, είτε στην Κύπρο, απ’ όπου έχει δεχτεί προτάσεις. Στο «τριφύλλι» τον θέλουν σαν μία πολύ ποιοτική λύση που θα έρχεται από τον πάγκο και σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, οι «πράσινοι» μοιάζει να έχουν ένα προβάδισμα για να τον υπογράψουν.

O Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι για κεντρικό αμυντικό ούτως ή άλλως. Και μάλιστα δεν αναφερόμαστε στον Βούρο, ο οποίος εφόσον έρθει θα είναι για να υπάρχει βάθος στη θέση. Μιλάμε για αριστεροπόδαρο στόπερ, κάτι το οποίο ζητούσε από πέρσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πριν τελικά καταλήξει σε μία μέση λύση με τον Σάρλια.

 

Βάζει στόχους και φέρνει σταθερότητα ο Γιοβάνοβιτς – Αυτά ισχύουν για Γκατσίνοβιτς

Previous article

Συγκλονιστικός Βέλεθ: «Όλος ο Παναθηναϊκός μου στάθηκε όταν πήγα να χάσω την μητέρα μου, πως να μην δώσω τα πάντα μετά;»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.