0

Μεγάλο άνοιγμα για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ερνάντεζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αγάπησα αυτό τον κόσμοΗ ατμόσφαιρα στο γήπεδο όταν παίζει ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακή. Στο ματς που δώσαμε μεταξύ μας στην Αθήνα η φασαρία που έκαναν ήταν απίστευτη. Τέτοιοι οπαδοί σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερος παίκτης. Έχει τον τεράστιο σεβασμό μου ο Παναθηναϊκός. Να σου προσθέσω πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχω παίξει μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό. Αλλά να ξέρεις ότι σαν Κουβανοί που είμαστε, μας αρέσει η μαχητικότητα και λατρεύουμε να παίζουμε σε μεγάλες ομάδες με τέτοιο ένθερμο κοινό”.

«Είναι τέτοια η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα που κάθε παίκτης θέλει ν’ αγωνιστεί. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστώ γι’ αυτούς θα ήταν κάτι το τέλειο! Εγώ είμαι ανοικτός σε όλες τις ομάδες του κόσμου, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, έχει οπαδούς, οπότε αν ποτέ προκύψει κάτι, θα διαλέξω Παναθηναϊκό».

«Η συνολική εικόνα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Αγωνίζονται όλοι οι παίκτες σαν μια γροθιά. Σαν να είσαι μέλος σε μια μεγάλη οικογένεια. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό το διέκρινα και από τους πανηγυρισμούς. Οπότε γιατί να μην θέλω στο μέλλον να γίνω μέλος τέτοιας ομάδας. Φυσικά και θέλω χωρίς καμία σκέψη».

πηγή: paopantou.gr

Να τελειώσει χωρίς άγχος την πρόκριση!

Previous article

Τελειώνει του Σίβα στον Παναθηναϊκό – Έρχεται άμεσα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.