0

Όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Σωκράτης Διούδης 8
Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Σωκράτη Διούδη. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του με highlight την επέμβαση στο σουτ του Αραούχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Χουάνκαρ 7
Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ήταν πάρα πολύ καλός και σήμερα. Ανταπεξήλθε πολύ καλά στις επιθετικές ενέργειες του Λιβάι Γκαρσία. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ανέβηκε τόσες φορές όσο μας είχε συνηθίσει. Όταν το έκανε όμως το έκανε πολύ καλά.

Μπαρτ Σένκεφελντ 8
Ηγετική εμφάνιση στην άμυνα από τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός καθάρισε τις περισσότερες φάσεις. Επίσης ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις μεταβιβάσεις. Πάρα πολύ καλό ματς από τον «Σένκε».

Φραν Βέλεθ 7
Και αυτός ήταν πολύ καλός σήμερα. Με τον Σένκεφελντ έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο. Σε όλες τις φάσεις έβγαινε πρώτος στην μπάλα. Ανταπεξήλθε μαζί με τον Ολλανδό στο μαρκάρισμα τόσο του Ανσαριφάρντ όσο και του Αραούχο.

Φακούντο Σάντσες 8 
Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Φακούντο Σάντσες στο 3-0 επί της ΑΕΚ. Περιόρισε όποιον ποδοσφαιριστή κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ενώ από δικό του κλέψιμο ξεκίνησε το 2-0 του τριφυλλιού.

Ρούμπεν Πέρεθ 8
Ο εγκέφαλος του κέντρο του Παναθηναϊκού γι΄ άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο Ρούμπεν Πέρεθ. Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, στη συνέχεια ήταν εκπληκτικός. Σωστός σε όλες τις μεταβιβάσεις του, ενώ όταν χρειάστηκε ηρέμησε τον ρυθμό του αγώνα. Γι΄ άλλη μια φορά φοβερός.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς 7
Όσο περνάει ο καιρός ο Γκατσίνοβιτς γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Σέρβος βοήθησε αρκετά στο επιθετικό τρανίζισιον ενώ ταλαιπώρησε όλους τους παίκτες που τον αντιμετώπισαν.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος 8
Φοβερή η επιστροφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην ενδεκάδα. Ο Έλληνας χαφ του τριφυλλιού κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ καλός. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες ενώ με τα ανεβάσματα του δημιούργησε προβλήματα στην Ένωση.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα 8
Εκπληκτικός γι΄ άλλο ένα παιχνίδι ο Αϊτόρ. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ο Ισπανός άνοιξε το δρόμο της νίκης. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του δημιουργούταν τρομερές προϋποθέσεις. Από τα δικά του πόδια προήλθε μάλιστα το 3-0 του Παναθηναϊκού. Σε τρομερή φόρμα ο Ισπανός.

Σεμπάστιαν Παλάσιος 9
Ο Αργεντίνος ήταν πραγματικά εκπληκτικός σήμερα. Έκανε ότι ήθελε με την μπάλα στα πόδια και πέρναγε τους παίκτες της ΑΕΚ με όποιον τρόπο ήθελε. Το δεύτερο γκολ φέρει φαρδιά  πλατιά την υπογραφή του, μιας και έκανε μια τρομερή κούρσα και έγραψε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνει όλο και πιο έντονα τον λόγο που ο Παναθηναϊκός σπατάλησε 2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό του.

Φώτης Ιωαννίδης 8
Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό σέντερ φορ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Παρόλα αυτά βέβαια κέρδισε όλες τις μονομαχίες απέναντι στους αμυντικούς της ΑΕΚ. Έβαζε σε όλες τις φάσεις σωστά το σώμα του και δικαίωσε τον προπονητή του που τον επανέφερε στην ενδεκάδα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό.

Δημήτρης Κουρμπέλης 7
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε ηρεμία στο τριφύλλι. Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται όλο και καλύτερος.

Καρλίτος 6
Μπήκε στη θέση του Ιωαννίδη και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ. Θετικό το πρόσημο της εμφάνισης του.

Ματέους Βιτάλ 7
Ο Ματέους Βιτάλ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ότι ήθελε τον Ρότα. Ταλαιπώρησε την άμυνα της Ένωσης και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και αυτός.

Τάσος Χατζηγιοβάνης  – 
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος – Eυχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο»

Previous article

Αϊτόρ: «Παίξαμε εξαιρετικά, έχω πολλά να δώσω»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.