0

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει εφέτος 26 πόντους εντός έδρας και μόλις 10 μακριά από τη Λεωφόρο! Αν εξαιρέσει κάποιος τα παιχνίδια του με τον ΟΦΗ (0-0) και τον Αστέρα (0-1), σε όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και στην ήττα του από τον ΠΑΟΚ (1-3) που αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του… 4-4-2 για τον Γιοβάνοβιτς (το άλλαξε σε 4-3-3 από το αμέσως επόμενο ματς με τη Λαμία), έχει καλά παιχνίδια εφέτος στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Εχει άλλο αέρα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που είχε φανεί και στις «κολλητές» καθαρές νίκες του επί του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αρη (αμφότερες με 2-0), ή ακόμα – ακόμα και στη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού σε άδειες κερκίδες (0-0, χωρίς ευκαιρία οι Ερυθρόλευκοι).

Η περίοδος φόρμας των βασικών εξτρέμ του

Ο Καρλίτος έχει «σιγήσει» (οκτώ γκολ στις πρώτες επτά αγωνιστικές, ένα επιπλέον εναντίον του Ατρομήτου στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και από τότε… μηδέν) και το κουπί τραβούν στον β΄ γύρο (σε γκολ και ασίστ) ο Παλάσιος με τον Αϊτόρ, οι οποίοι ξεκίνησαν από τον πάγκο στην εκκίνηση της σεζόν. Ελάχιστα τα άσχημα παιχνίδια τους, σταθερά παραγωγικοί, αποδοτικοί, μαχητικοί σε όποια πλευρά κι αν αγωνιστούν. Αρκεί να αγωνίζονται ως «βασικοί» (όπως αναμένεται να συμβεί και σήμερα), διότι ως «αλλαγές» έκαναν καλό ματς μόνο στην… Καρδίτσα! Εναντίον του Ρότα και ενός εκ των Μοχαμαντί/Χατζισαφί η απόδοσή τους θα καθορίσει πολλά, όπως και η υποστήριξη που θα έχουν από τους ακραίους μπακ τους (Χουάνκαρ και Σάντσες ή Κώτσιρας).

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Πούτιν έθεσε σε κατάσταση υψηλού συναγερμού όλες τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας!!

Previous article

Η ανάρτηση του Καββαδά για τα ατομικά ρεκόρ του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.