0

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο ανοίγουν χώρο στην ενδεκάδα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Χώρο στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο νεαρός αμυντικός είναι η προφανής επιλογή για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λόγω των αμφιβολιών που υπάρχουν για τη συμμετοχή Λούκας Βιγιαφάνιες και της ανετοιμότητας του Μαουρίσιο.

Ο Βιγιαφάνιες νιώθει βαρύ τον τετρακέφαλο του και σήμερα γυμνάστηκε ατομικά, με τις ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 50-50 για τη διαθεσιμότητα του Αργεντινού.

Ο Μαουρίσιο συνεχίζει το πρόγραμμα του, όμως μετά από απραξία σχεδόν τριών εβδομάδων, δύσκολα θα παίξει βασικός στο αθηναϊκό ντέρμπι, ακόμα και αν προπονηθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση:

«Μετά το ρεπό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο πρόγραμμα προπόνησης δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι Πράσινοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, θεραπεία οι Λούντκβιστ, Μακέντα και αποφόρτιση ο Σιδεράς».

 

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον Ομπράντοβιτς, με Διαμαντίδη, Παναθηναϊκό και Παρτιζάν (Vid)

Previous article

Αλλάζει «χέρια» ο ΣΚΑΙ…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.