0

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας θέλει τον Καρλίτος να βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο για πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του τους Καρλίτος, Μακέντα και Ιωαννίδη, απορρίπτοντας μάλιστα πρόσφατα άκρως υψηλή πρόταση για τον τελευταίο εξ’ αυτών, στον οποίον υπολογίζει αρκετά ο Γιοβάνοβιτς.

Φυσικά το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια πώληση στην γραμμή κρούσης, ώστε να μπορέσει το «Τριφύλλι» να ενισχυθεί με έναν ακόμα επιθετικό, με την «LiveSport» να βάζει στο… παιχνίδι τον Καρλίτος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Μακέντα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρει αξιόλογη πρόταση, μετά και τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να αφήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Κάπως έτσι, ο Καρλίτος είναι πιθανό να βρεθεί σε… πρώτο πλάνο για μια πιθανή πρόταση, με τα νούμερά του φέτος να είναι αρκετά ικανοποιητικά, παρότι το τελευταίο διάστημα δεν ξεκινάει βασικός.

Στον Παναθηναϊκό πάντως πιστεύουν πολύ στον Ισπανό στράικερ κι έτσι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον παραχωρήσουν, εκτός εάν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση και παράλληλα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ανάλυση: Το πρόγραμμα των «μονομάχων» για τα play offs και οι μεταξύ τους ισοβαθμίες

Previous article

Του κόστισε (και) η διαχείριση του Παπαπέτρου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.