0

Ο αρχηγός έλειψε από τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, μέχρι τους τελικούς, χωρίς τον αρχηγό του, την ώρα που ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς απουσίες στον μεγάλο τελικό.

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα οι τραυματισμοί πάντα είναι εκτός… πλάνων, ωστόσο στην περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου εγείρονται ερωτηματικά, ως προς την διαχείριση που έγινε και τι θα συνέβαινε εάν οι πράσινοι είχαν δείξει καλύτερα αντανακλαστικά στο όλο θέμα.

Κοινώς, στον οργανισμό του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να είχαν ΚΥΚΛΩΣΕΙ το συγκεκριμένο τριήμερο και να έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να βρεθεί στον τελικό ο Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έπαιξε σε αρκετά ματς όντας επιβαρυμένος με τον τραυματισμό που τον ταλάνιζε σε… αδιάφορα ματς! Τα ματς της Ευρωλίγκας δυσυτυχώς πάνε σε δεύτερη μοίρα για τον Παναθηναϊκό και είναι κρίμα να έλειψε από τον τελικό έαν όντως η επέμβαση θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα…

«Σε πρώτο πλάνο για πώληση το καλοκαίρι ο Καρλίτος!»

Previous article

Τι πρέπει να κάνει για να μπει στα play-off ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.