0

Ο Παναθηναϊκός βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το συλλογικό και η απόφαση στην οποία καταλήγει είναι να στείλει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην Εθνική για το κρίσιμο ματς κόντρα στην Τουρκία ενώ την ίδια ώρα θα παίζουν Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας στο ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαγιάννης είναι και η κεντρική επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή καθώς οι λύσεις σε αυτή τη θέση είναι ελάχιστες. Δεδομένης της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχουν οι αγώνες για την πρόκριση της Εθνικής, στο τριφύλλι προεξάρχοντος Διαμαντίδη-Αλβέρτη κρίνουν ότι ο Παπαγιάννης πρέπει να βοηθήσει αυτή την στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μια απόφαση που εκτός των άλλων αποτελεί πλήγμα για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκα που με απόφαση Μπερτομέου ορίζει σταθερά αγώνες και αγωνιστικές πάνω στο καλεντάρι των Εθνικών ομάδων με σκοπό να εγκλωβίσει τους συλλόγους. Παράλληλα βέβαια αποτελεί και μια απόφαση μεγαλοψυχίας από την πλευρά του τριφυλλιού σε ένα παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου. Παρόλα αυτά αποφάσισε να στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερου του ψηλού ώστε να ενισχυθεί η Εθνική Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός την ίδια μέρα με της αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας (25/2) έχει παιχνίδι για την Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ωστόσο να βάζουν σε προτεραιότητα τη Γαλανόλευκη και να αφήνουν τον Παπαγιάννη να δώσει το «παρών» στο καθοριστικό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία.

Μάλιστα ο Παπαγιάννης δεν θα είναι ο μόνος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, αφού αναμένεται κι άλλοι να κληθούν στη Γαλανόλευκη, με τους «πράσινους» – και δια στόματος Φραγκίσκου Αλβέρτη – να τονίζουν πως είναι και πάλι δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος Έλληνας είναι ο δράστης που κρατούσε το δρεπάνι

Previous article

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε την Εθνική – Πρόθεση να βοηθήσουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.