0

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για τον Βοτανικό, που αφορά το 15% των εσόδων για 49 χρόνια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Με τις ψήφους των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας «πέρασε» από την Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος και η ειδική τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφορικά με την τροποποίηση της νομοθεσίας για τη Διπλή Ανάπλαση.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γίνονται πλέον νόμος του κράτους, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα κερδίζει για 49 χρόνια το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις στο γήπεδο του Βοτανικού, προς εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι η αρχική πρόθεση ήταν η επικαρπία υπέρ του ΑΟ να ισχύει για 15 χρόνια, ωστόσο υπήρξε μεταβολή που πλέον έγινε επίσημη και με νομική μορφή. Τα βήματα για τον Βοτανικό πια προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, με σκοπό να διασφαλιστεί από κάθε πλευρά το μεγάλο αυτό έργο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, συνολικά, ως οργανισμό. Επίσης, τέλος του μήνα θα λάβει χώρα και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη επί του θέματος.

 

Euroleague: 0/2 στη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία

Previous article

Έκτη ήττα του Παναθηναϊκού φέτος με +20 πόντους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.