0

Ποιος ήταν ο τελευταίος πριν από εκείνον;

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού. Λίγες ώρες πριν λήξει ο προθεσμία των μεταγραφών του Ιανουαρίου, το Τριφύλλι με επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστή την υπογραφή του συμβολαίου του 26χρονου(σε λίγες μέρες 27), ως δανεικός μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2000, όπου οι “πράσινοι” διαθέτουν Σέρβο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους. Ο τελευταίος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Πολλοί μπορεί να τον έμαθαν ως προπονητή της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, ή του Πανιωνίου τη σεζόν 2016-2017.

Όμως, ο 51χρονος έκανε καριέρα και ως παίκτης στην χώρα μας. Το 1997 ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του και παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2000, μη καταφέρνοντας να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Ποιος να ήξερε τότε, ότι για τα επόμενα είκοσι δύο χρόνια, θα ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της χώρας του στο Τριφύλλι, από πλευράς ποδοσφαιριστών;

 

 

πηγή: paopantou.gr

Παναθηναϊκός – Μονακό 83-91

Previous article

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Μονακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.