0

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον Σέρβο μέσο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του.

Το τριφύλλι ενίσχυσε την μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Μια κίνηση από το πάνω ράφι, που έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει τρία πραγματικά πανέμορφα γκολ, που αξίζει κάποιος να τα δει.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ 2018:  Λάτσιο – Αϊντραχτ 1-2 (1-1 Γκατσίνοβιτς στο 65΄)

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 η Λάτσιο υποδεχόταν την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το σκορ ήταν 1-0, όταν ο Γκατσίνοβιτς στο 65ο λεπτό με ένα υπέροχο σουτ είχε κάνει το  1-1.

Δείτε το γκολ:

Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας  2018:  Μπάγερν Μονάχου – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-3 (96΄ Γκατσίνοβιτς)

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ως παίκτης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του 2018 με την Μπάγερν Μονάχου, είχε σκοράρει στην παράταση και είχε διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του (Αϊντραχτ).

Συγκεκριμένα, στο 96ο λεπτό του αγώνα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είχε φύγει στην αντεπίθεση και είχε σκοράρει σε κενό τέρμα τότε.

Δείτε το γκολ:

29/10/20 Γάνδη – Χόφενχαϊμ 1-4 όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ (στο 73΄0-3 ο Γκατσίνοβιτς)

Ένα υπέροχο γκολ είχε πετύχει ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς στο 1-4 της Χόφενχαϊμ απέναντι στην Γάνδη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τότε ο Γκατσίνοβιτς με υπέροχο σουτ είχε κάνει το 0-3.

Δείτε το γκολ:

 

Το πρόβλημα με τις αλλαγές και ο φορ

Previous article

Ο Όμρι Άλτμαν στην ΑΕΚ του Τσάβι Ρόκα !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.