0

Μόνο 48 ώρες απομένουν για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Χρόνος που δεν παρέχει μεγάλη άνεση, αλλά δεν θεωρείται απαγορευτικός για ποιοτικές επιλογές.

Το θετικό είναι πως ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει στην αγορά με γεμάτο… πορτοφόλι. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έχει θέσει στη διάθεση του ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν έχουν αποσυρθεί. Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θορυβήθηκε από το αρνητικό αποτέλεσμα και ενθάρρυνε εκ νέου τον Ιβάν να προχωρήσει σε προσθήκες.

Με βάση τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας από… καμία μέχρι δύο μεταγραφές. Για την ώρα, ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ έχει τεθεί στην άκρη και ο Γιοβάνοβιτς έχει εστιάσει σε εξτρέμ και σε box-to-box μέσους. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί μία μίνι σύσκεψη του Γιοβάνοβιτς με τους βοηθούς του και με τα διοικητικά στελέχη, ώστε ο 60χρονος τεχνικός να υποδείξει ονόματα και να αρχίσουν επαφές.

Ένα «παράθυρο» για μεταγραφές θα μείνει ανοιχτό και στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, στην προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες. Όμως, μόνο για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν αποδεσμευτεί στα τέλη Ιανουαρίου και θα έχουν αγωνιστική ετοιμότητα. Όσοι προέρχονται από πολύμηνη απραξία, θα απορρίπτονται αυτομάτως από τον Γιοβάνοβιτς.

 

Ωραίος, μάγκας και Παναθηναϊκός – 15 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο

Previous article

Το τζάμπολ και η τηλεοπτική μετάδοση του Παναθηναϊκός – Άρης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.