0

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχει, πιθανότατα, και εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο για το «τριφύλλι».Με μόλις δυο προπονήσεις θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στη Λεωφόρο, με στόχο τη συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό επί του Ιωνικού. Οι πράσινοι επέστρεψαν χθες στο Κορωπί και σήμερα στις 11 θα γυμναστούν ξανά στο προπονητικό του κέντρο και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχει, πιθανότατα, και εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός μπαίνει, πλέον, στην τελική ευθεία για την ενίσχυσή του με τον χαφ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Μένει να δούμε αν και που θα καταλήξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει ως γνώμονα την αποκλειστική αναβάθμιση του ρόστερ της ομάδας και όχι τη λογική μιας μεταγραφής, απλώς και μόνο για να γίνει.

Το επόμενο διάστημα, επίσης, περιμένουμε και τις τελικές επαφές με τον Χουάνκαρ για το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του. Οι δυο πλευρές έχουν κοινή επιθυμία τη συνέχιση της συνεργασία τους και υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Previous article

Καββαδάς: «Δεν μπορούμε να… κλαίμε την μοίρα μας, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στις ΜΕΘ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.