0

Tις τελευταίες ημέρες έχει προταθεί κι εξετάζεται σοβαρά ο Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα στον πελάτη του για να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο τον “υποβίβασε” στη β’ ομάδα της.

Η περίπτωση του Παβόν (με 33 γκολ και 40 ασίστ σε 153 αγώνες με τη φανέλα της Μπόκα) είναι αν μη τι άλλο τρομερά ελκυστική, καθότι έχει όλο το αγωνιστικό… πακέτο που ψάχνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τα άκρα της επίθεσης.

Σίγουρα όμως και τα οικονομικά δεδομένα της είναι πολύ ψηλά και… υπερβατικά, αλλά στο “τριφύλλι” ψάχνουν την περίπτωσή του απ’ όλες τις πλευρές, για να δουν αν μπορεί να υπάρξει πεδίο συμφωνίας. Δεν είναι πάντως ο μοναδικός εξτρέμ “πρώτης γραμμής” που παίζει αυτή τη στιγμή στην “πράσινη” λίστα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς -που θα έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις- να αναζητά συνδυασμό ποιότητας, εμπειρίας και προσωπικότητας.

Super League: Η ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής

Previous article

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός – Μακάμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.