0

Μένουν λιγότερες από δέκα ημέρες, ώστε ο Παναθηναϊκός να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του

Μένουν λιγότερες από δέκα ημέρες, ώστε ο Παναθηναϊκός να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του, κενά τα οποία είτε υπήρχαν από το καλοκαίρι(αριστερός μπακ), είτε προέκυψαν από την αλλαγή δεδομένων μέσα στη σεζόν. Η χρονιά δεν μπορεί να βγει χωρίς back up του Χουάνκαρ και το Τριφύλλι πρέπει να πάρει έναν αριστερό μπακ, με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει ο Ισπανός, κάποιον δηλαδή που να μπορεί να υπηρετεί το πλάνο του προπονητή και φυσικά έναν παίκτη σαφώς ανώτερο του Χατζηθεοδωρίδη που θα μπορεί με αξιοπιστία να καλύπτει τον κορυφαίο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για έναν κεντρικό μέσο που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες και θα μπορέσει να ανεβάσει την ένταση, την ταχύτητα, τα πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, την επιδραστικότητα στο επιθετικό τρίτο της μεσαίας γραμμής των πρασίνων.

Από κει και πέρα, και ενώ όλα δείχνουν πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα αποτελέσει παρελθόν(ίσως και πριν το καλοκαίρι), είναι πιθανό να γίνει κίνηση και για εξτρέμ αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ δυνατό.

Προσοχή! Ο Ιβάν δεν θα πάρει παίκτη μόνο για να πάρει. Αν δεν βρει ποδοσφαιριστές για τους οποίους να είναι σίγουρος, πράσινο φως δεν ανάβει. Θέλει όσοι έρχονται να του κάνουν διαφορά, να είναι παίκτες που θα μπορούν να παίξουν στο σχέδιό του.

Και θα πρέπει να αισθάνεται τριπλά ευτυχισμένος ο Γιάννης Αλαφούζος που έχει έναν προπονητή που σέβεται το ποδόσφαιρο, τον εαυτό του, την διαδικασία εξέλιξης αυτή της ομάδας, τον σύλλογο τον ίδιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βάλει το… λιθαράκι του ο Σέρβος τεχνικός, ώστε το μυθικό 122 μεταγραφές σε 10 χρόνια, να αυξηθεί κατακόρυφα το διάστημα που βρίσκεται στο κλαμπ.

Ακραία καιρικά φαινόμενα – Το έστρωσε παντού

Previous article

Φιτζέραλντ: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γεμάτο από φίλους του Παναθηναϊκού γήπεδο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.