0

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού Β΄ στη Λεωφόρο και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε προβάδισμα δύο γκολ στη Λεωφόρο στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός Β έφτασε μια ανάσα ακόμα και από την ισοφάριση. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι μείωσαν με τον Σαρδέλη στο 83΄, ενώ στο 86΄ ο Μαραθωνίτης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Τελικά ο Τζημόπουλος έγραψε το τελικό 3-1.

Το ματς

Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και έδειξε ότι δεν θέλει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός Β κατέβηκε με πολλές απουσίες, γεγονός που δεδομένα θα επηρέαζε και την απόδοσή του, όπως και έγινε.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτου έκανε ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Χριστογεώργου και κατέληξε στο βάθος της εστίας του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι επηρεασμένοι από το γκολ των φιλοξενούμενων, δέχτηκαν και δεύτερο λίγα λεπτά αργότερα. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Λιβαδειάς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, με τον Μυτίδη να κάνει ένα πανέμορφο σουτ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός Β είχε την πρώτη καλή στιγμή του. Ο Κρυπαράκος έκανε το γύρισμα, αλλά το σουτ του Αθανασακόπουλου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 21ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-3. Ο Μυτίδης βγήκε τετ α τετ, αλλά αστόχησε. Το ίδιο συνέβη και τρία λεπτά αργότερα.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε κάποια αξιοσημείωτη φάση. Με την έναρξη του δεύτερο μέρους, ο Λεβαδειακός έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του στην Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, ο Χάμοντ πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Χριστογεώργου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 62΄ο Κρυπαράκος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού και έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.

Στο τελευταία 15 λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός Β΄ανέβασε την απόδοσή του και μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει κιόλας. Συγκεκριμένα, με υπέροχη ενέργεια του Σαρδέλη στο 83ο λεπτό του αγώνα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, μετά από ενέργεια του Σαρδέλη και πάλι, ο Μαραθωνίτης βρέθηκε μόνος του μπροστά σε κενή εστία, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Τελικά, στο 88΄ο Τζημόπουλος έγραψε το τελικό 3-1.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Κούτσιας (90’ Δημητρίου), Θεοχάρης, Ηλιάδης (68’ Καρβούνης), Κρυπαράκος (75’ Μαραθωνίτης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (90’ Ματσαδές), Τσιριγώτης.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Περδόμο (71’ Νίκας), Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Λιάγκας, Μυτίδης (58’ Δούμτσιος), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Συμελίδης (71’ Αλμπάνης).

Μπραμπίλια: «Με βοηθούν οι συμπαίκτριές μου να προσαρμοστώ»

Previous article

Κατά… Μάρκου το ανάγνωσμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.