0

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πέρι, μετά από απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη. Απομένει η λύση του συμβολαίου του παίκτη.

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα από τον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Πέρι, καθώς ο ερχομός του Στέφαν Γιόβιτς στο «τριφύλλι», έφερε τον Αμερικανό γκαρντ στην πόρτα της εξόδου, μιας και δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στην τρέχουσα σεζόν.

Έτσι λοιπόν το συμβόλαιο του 29χρονου πλέι μέικερ θα λυθεί άμεσα και κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να φύγει από την Ελλάδα για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη θητεία του στον «εξάστερο» είχε 4,8 πόντους μέσο όρο στην Euroleague και 6 στo πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που πάτησε Ελλάδα ο Γιόβιτς ήταν θέμα χρόνου πως ο Σέρβος θα έπαιρνε τη θέση του Αμερικανού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν, επίκειται άμεσα το ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς με τα πράσινα στη Stoiximan Basket League, κάτι που ίσως συμβεί αύριο (24/1) με τον Ηρακλή αν δηλωθεί στο ρόστερ, είτε την επόμενη Κυριακή (30/1) απέναντι στον Άρη.

Αν και ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ χρειάζεται ακόμα χρόνο να προσαρμοστεί και να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε 8-10 παιχνίδια μέχρι το Final 4 του Κυπέλου (18-20/2).

 

Ζητούν την αποδέσμευση του Βιτάλ!

Previous article

Διάστρεμμα ο Ιωαννίδης, κάνει αγώνα δρόμου για Αστέρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.