0

Η άνοδος του Ματέους ΒιτάλΤο χθεσινό ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η Καρδίτσα ήταν επηρεασμένη από τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και μετά έκανε διαχείριση. Μπήκαν με σωστή νοοτροπία οι παίκτες, δεν το είδαν σαν αγγαρεία και έτσι εξασφάλισαν από χθες την πρόκριση. Δεν θα χρειαστεί να πιεστούν και να παίξουν βασικοί στην ρεβάνς», είπε μεταξύ άλλων.

Επανέρχεται σιγά σιγά ο Βιτάλ και δεν το λέω για την χθεσινή του απόδοση. Και με τον Ολυμπιακό μπήκε και έκανε δύο τρία ωραία πράγματα. Είναι λογικό, έχει παίξει 50-60 ματς και δεν έκανε διακοπές. Είναι καλό σημάδι αυτό, μπορεί να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει μπάλα, πίσω από τον επιθετικό μπορεί να τον δούμε και να παίξει καλά. Αν σε ένα ματς δεν παίξει ο Βιγιαφάνιες, μπορεί να παίξει αυτός. Στο 4-3-3 σίγουρα όχι, αλλά σε 4-2-3-1 κοντά στον επιθετικό σίγουρα

Έκλεισε την αρνητική παρένθεση στο Κύπελλο

Previous article

Δύσκολη αποστολή για τον ελλιπή Παναθηναϊκό κόντρα στην Εφές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.